Gå til sidens hovedinnhold

Gratulerer med dagen, Victoria! Sjekk forandringen!

Victoria Beckham blir 40 år i dag. Vi feirer med et tilbakeblikk på den utrolige stilforandringen hennes.

17. april blir altså hele verdens favoritt-fotballfrue 40 år. Det begynner å bli en stund stiden hun noe stivbeint vrikket seg rundt på scenen som Posh Spice, og av mange ble ansett som den med minst talent i jentegruppa.

Vel, noen må ha spist hatten sin for lengst. Victoria viste seg nemlig å være den med både mest talent og størst gjennomføringsevne. I dag sitter hun på toppen av sitt egen multimillion-moteimperium, og blir ansett som en av moteverdens alle mektigste.

Hun har vært på coveret av alle verdens viktigste moteblader, kler opp Hollywoods største stjerner på rød løper, er gift med David Beckham på femtende året og er mamma til Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper.

Eventyret startet i 1994, da Victoria, dengang med etternavn Adams, gikk på audition for en ny jentegruppe, som skulle hete Spice Girls. Første singel, Wannabe, kom i 1996, og etter det eskalerte karrieren i rakettfart.

Spice Girls ble 90-tallets mest suksessrike gruppe, og solgte over 55 millioner plater. medvinden varte til millenniumsskiftet, da gruppa brøt opp, og jentene gikk solo. Victoria gav blant annet ut singelen "Out of your mind" sammen med Dane Bowers. Faktisk en helt kul låt:

HTML EMBED

I 1997, etter en affære med 80-tallsstjerne Corey Haim, begynte Victoria å date Manchester United-stjernen David Beckham. Posh og Becks ble raskt verdens mest fotograferte og ettertraktede par. 4. juli 1999 sto bryllupet - en enkel liten affære på et slott i Irland, hvor brudeparet satt på gulltroner og ble oppvartet av en stab på snaut 500 personer. Samme år kjøpte de også Beckingham Palace, en liten, koselig eiendom på 97 000 m2.

Til tross for rykter om utroskap og brudd har Posh og Becks stått støtt siden den gang, og sammen har de fire barn.

Victoria har nå lagt musikkarrieren på hylla for godt, og debuterte som designer under eget navn på moteuka i New York i 2008. Kolleksjonen ble møtt med overveldende positivitet, og siden den gang har klærne og veskene hennes blitt blant de mest eksklusive og etterspurte i bransjen, med kunder som Miranda Kerr, Jada Pinkett Smith, Beyoncé, Eva Longoria og Cameron Diaz.

Og på torsdag blir det altså stor fest i L.A for å feire 40-års dagen til en av de mest ikoniske og omtalte kvinnene i vår generasjon. Vi håper det blir en heidundrandes fest! Gratulerer med dagen, Victoria!

Sjekk stilforandringen:

Kommentarer til denne saken