(SIDE2): David og Victoria Beckham er ett av verdens mektigste kjendispar og til sammen har paret fire barn.

Den yngste av dem, datteren Harper som fyller 4 år i juli, har allerede rukket å få en imponerende garderobe bestående av flere designerantrekk og nå har mamma Victoria donert bort flere av moteplaggene, skriver Cosmopolitan.com.

Merkeklær på salg

I forbindelse med et klessalg for å støtte veldighetsformålet «Save the Children» bidrar Harper Seven Beckham med 25 ulike plagg av merker som Gucci, Marc Jacobs og Ralph Lauren.

Victoria Beckham la selv ut et bilde på Instagram som viser hvordan hun var i gang med å sortere ut de søte, små antrekkene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


- Støtt barna

Ifølge Cosmopolitan stod folk i kø utenfor butikken som solgte klærne allerede klokka seks om morgenen og da de åpnet klokka 10 var det første Harper-plagget solgt etter kun 5 minutter.

Butikkeieren forventet å få inn flere tusenvis av kroner på klesdonasjonen fra lille frøken Beckham og i en uttalelse for organisasjonen har Victoria sagt følgende:

- Alle der ute kan gjøre sin innsats ved å enten kjøpe eller donere bort noe, for å sikre at barn over hele verden får en mulighet til å få en lysere fremtid.