(SIDE2): Prisutdelingen Glamour Women of the Year ble holdt i London onsdag kveld.

Victoria Beckham (39) tok hjem prisen «tiårets kvinne», og poserte stolt med prisen bak scenen. Kjendisdesigneren kom sammen med sin sønn Brooklyn (14), og de to matchet i svarte antrekk.

39-åringen er designer selv, men for en gangs skyld valgte hun et antrekk fra en annen designer denne kvelden, nemlig Maison Martin Margiela.

Girl power
Jumpsuiten er fra merkets vårkolleksjon og har et oversized design og åpen rygg. Til jumpsuiten hadde hun svarte sandaler, røde negler og en gullveske fra sin egen vårkolleksjon.

- Jeg ønsker å gratulere alle kvinnene. Jeg elsker å støtte kvinner. «Girl power». Takk Brooklyn for at du er daten min i kveld, sa hun da hun mottok prisen.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

På prisutdelingen var også flere andre store stjerner, blant annet Kylie Minogue, Cara Delevigne, Hayden Panettiere, Rita Ora, og Jessie J.

Bytter ut kjoler med bukser og jumpsuits
Ora var kanskje kveldens mest pyntede i en lys grå kjole fra Marchesa med sølvdetaljer og frynser, mens modellen Cara var kveldens mest avslappede i kule dressbukser, t-skjorte og knallrøde pumps.

Panettiere kastet seg på den maritime trenden med en stripete kjole. Til kjolen hadde hun en sort blazer og ankelboots.

Selv om mange gikk for sort, grått og hvitt, var det også noen som gikk for knallfarger, blant annet Myleene Klass og «Les Misérables»-stjernen Samantha Barks som begge kom i rosa.

Se flere antrekk her:

5543