(SIDE2): Vogue har en intervjuserie, der de spør kjente kvinner 73 spørsmål – om alt mulig. Både Blake Lively, Reese Witherspoon og Sarah Jessica Parker har vært med, og nå har også tidligere popprinsesse, motedesigner, Victoria Beckham (40) stilt opp.

Og hun gir svar på ting som trolig ikke alle vet om henne.

Mens motedesigneren går rundt i sin nye flaggbutikk i London, svarer hun (tydeligvis noe innøvd) på alt fra hva som er hennes favorittmat («salt») til favorittkrydder («posh», noe som vel viser hun har humoren i orden), til spørsmål om kjærligheten.

LES også: Stjel stilen til Victoria Beckham

Firebarnsmoren har også før vist at hun har humor. Blant annet da hun ble intervjuet av Vogue i fjor.

- Jeg er snill! Alle tror jeg er ei skikkelig ku. Og jeg forstår det, jeg tenker det samme når jeg ser bildene (av meg selv), sa hun til samme magasin i 2013.

HTML EMBED

Smiler aldri

Og i det nye intervjuet, på spørsmål om hva som er det verste spørsmålet hun ofte stilles, svarer hun da også slik:

- Hvorfor smiler du aldri?

Deretter fleiper hun om det, og sier hun «smiler på innsiden», men at hun aldri bryter ut i et glis i offentlighet fordi:

- Jeg har et ansvar overfor motebransjen.

LES også: Dette smilet har du trolig ikke sett før

For at fru Beckham ikke smiler, er velkjent - og hun har også tidligere «lagt skylden» på motebransjen. Hun fortalte til Glamour for et par år siden, at hun smilte mye mer før, men at den nye karrieren endret på det.

- Jeg pleide faktisk å smile masse før. jeg tror jeg stoppet å gjøre det da jeg entret moteindustrien. Mote stjal smilet mitt! fleiper hun.

- Jeg har skapt meg en personlighet. Jeg sier ikke at det ikke er meg, men det er ikke hele meg. Det er en fasade jeg har.

Less is more

Av andre opplysninger forteller hun at hun en gang i tiden var flink til å sjonglere, og at når det kommer til mote, er den viktigste regelen «less is more».

Hun sier hun ikke var særlig begeistret for ektemannens forkjærlighet til å bare gå kledd i Gucci for noen år siden, men at han liker alt hun har i klesskapet.

Napa Valley i California er favorittferiemål, mens oransjfargen når solen går ned er favorittfargen og «12 years a slave» er filmen som får henne til å gråte.

LES mer: Gratulerer med dagen, Victoria! Sjekk forandringen!

Famile først

De fire barna hennes Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper har lært henne hvordan å elske ubetinget, og det første hun gjør når hun våkner om morgenen er å sjekke at alle fire har det bra.

Også ektemann David får mye oppmerksomhet av Victoria. Når hun blir spurt om hva som er den ideelle daten, svarer hun «En kveld med mannen min» – og hun tror på kjærlighet ved første blikk.

Paret har vært gift i 15 år, og familien er bosatt i Los Angeles - ektemann og fotballspiller David er med å bygge opp et nytt laget i Miami.