(SIDE2): Victoria Beckham (41) gjør stor suksess som motedesigner og hun er også en ettertraktet modell.

Photoshop?

Firebarnsmoren har de siste årene vært forsidepike på flere kjente motemagasiner og nylig gjorde 41-åringen en fotoshoot med Vogue China.

«Jeg elsket å jobbe med denne shooten for maiutgaven til @voguechina», skriver Victoria på Instagram hvor hun har delt et videoklipp bestående av flere bilder fra settet.

I en bildeserie med svarthvite bilder posererer den tidligere Spice Girls-stjernen i ulike positurer med sitt karakteristiske steinansikt og det er særlig ett bilde som vekker oppmerksomhet.

Bildet av Victoria som holder oppe det ene beinet har nemlig fått flere fans til å hevde at det er et merkelig mellomrom mellom lårene til motedesigneren.

LES OGSÅ: Victoria Beckham får kjeft for å ha postet dette på Instagram

Delte meninger

- Låret hennes mangler, kommenterer en på Instagram.

- Photoshop-feil! mener en annen.

- Selv om hun ser helt fantastisk ut, så har bildet blitt beskjært øverst ved låret hennes, skriver andre.

Men selv om det ved første øyekast kan se ut som at Victorias høyre lår har blitt borte, så er det andre som mener at det bare er skjorta som er i veien.

- Dere er teite, det er bare skjorta som henger foran låret, sier en på Instagram.

- Det er helt klart det hvite antrekket som smelter sammen med bakgrunnen som gjør at det ser sånn ut, skriver en annen.

Det er heller ikke lenge siden Victoria overrasket alle med å legge ut dette bildet av seg selv hvor hun viser frem resultatet av ballett-timer.