(SIDE2): For bare få dager siden kunne vi røpe at Gigi Hadid er en av de nye englene når Victoria´s Secret holder sitt storslåtte undertøysshow. Showet går av stabelen 8 desember og å få være en engel er en av de mest populære jobbene en modell kan få.

Tirsdag gikk E!News ut med nyheten om at realitykjendisen, Kendall Jenner som har blitt en av verdens mest populære supermodeller også skal gå lettkledd ned catwalken for undertøysgiganten.

Victoria´s Secret er kjent for å ha lukrative modellkontrakter og er en av de mest attraktive jobbene en modell kan få. Supermodellene som får jobbene er ambassadører for merket og mange av dem jobber for merket i flere år.

Tidligere supermodeller som har frontet Victoria´s Secret er Gisele Bunchen, Karolina Kurkova, Karlie Kloss, Heidi Klum, Adriana Lima, Rosie Huntington-Whitheley og Miranda Kerr er bare noen navn som har frontet merket opp igjennom tidene.

Jenner har allerede sikret seg flere ambassadøravtaler og er blandt annet kampanjemodell for Estee Lauder, Fendi, H&M X Balmain og Calvin Klein for å nevne noen.

Les også intervjuet fra da vi møtte Balmain designer Olivier Rousteing i vårt nye motemagasin S2.

I år har karrieren til 20-åringen virkelig skutt fart og under sesongens prestigetunge Chanel-visning fikk Kendall æren av være den avsluttende modellen, noe som blir sett på som veldig stas.

Skal vi tro på ryktene blir vi også da og se både Gigi og bestevenninnen Kendall på årets største moteshow senere i vinter.

Sjekk flere bilder av Kendall på og av catwalken: