(SIDE2): Victoria's Secrets sagnomsuste show er blitt tradisjon for lengst. Men årets utgave byr på en rekke overraskelser.

For i stedet for å drysse engler, kjendiser, glitter og glamour over storbyer i USA, og da stort sett New York, er showet i år lagt til London.

Ikke én, men to

En annen ny vri er at det i år er to Fantasy-bher, i stedet for en som har vært vanlig. Den ene går rødfarger og en i blått, og tilsammen koster de nærmere 30 millioner kroner. Overdrysset med 16.000 stener, og sydd sammen med 18 karats gulltråd, er det mye man kan få for den summen.

Det er i år de brasilianske modellene Adriana Lima og Alessandra Ambrosia som er plukket ut til å bære juvel-undertøyet under showet.
Det er henholdsvis tredje og andre gang æren tildeles de to, og for Adrianas del inntar hun da topplassen sammen med tyske Heidi Klum, som den som har blitt beæret med den jobben flest ganger.

- Hvert år er modellene nervøse før vi får vite hvem som får gå med BHen. Det er første gang vi har to Fantasy-BHer på showet, fortalte Lima da de to viste frem juvel-undertøyet på Good Morning America.

LES også:Amerikansk magasin: - Derfor er skandinaviske kvinner så vakre

(Artikkelen fortsetter under bildene)

HTML EMBED

Dripping with 10,000 carats of jewels? That's just how @AdrianaLima rolls. #VSFantasyBra #BTS

A photo posted by Victoria's Secret (@victoriassecret)on Nov 11, 2014 at 11:04am PST

HTML EMBED

NBD, just hanging out in hair & makeup wearing the $2 million #VSFantasyBra. That's @AlessandraAmbrosio for you' 😉 #BTS

A photo posted by Victoria's Secret (@victoriassecret)on Nov 11, 2014 at 4:13pm PDT

HTML EMBED

Double fantasy! @AdrianaLima & @AlessandraAmbrosio stun on set. See them on @GoodMorningAmerica Monday! #VSFantasyBra #BTS

Fotka zveřejněná uživatelem Victoria's Secret (@victoriassecret)dne Lis 11, 2014 at 1:45 PDT

HTML EMBED

The dynamic duo in their Fantasy Bras! Watch @GoodMorningAmerica tomorrow for an interview with @AdrianaLima & @AlessandraAmbrosio. #VSFantasyBra @mouawadjewelry

Victoria's Secret (@victoriassecret) tarafından paylaşılan bir fotoğraf- şurada: Kas 11, 2014 at 9:05ÖÖ PST

Kostbar tradisjon

Den førte Fantasy BHen dukket opp i 1996. Årets BHer har det tatt 1400 arbeidstimer å lage, og de er dekket med safirer, rubiner og diamanter. Men selv om de koster cirka 15 millioner stykket, er det ikke noe sammenlignet med tidligere Fantasy BHer.

Den Candice Swanepoel hadde på seg under fjorårets show, som blant annet hadde en 52 karats pæreformet rubin, kostet 70 millioner kroner. I 2000 ble det brukt over 100 millioner kroner på å lage den utsmykkede BHen, som Gisele Bunchen bar.

Av andre modeller som har fått æren av å vise frem juvel-undertøyet, er Miranda Kerr (i 2011, den kostet 11 millioner kroner), Bundchen hadde også æren i 2005 - den kostet 90 millioner. 100 millioner kostet også den Heidi Klum bar i 2001, mens Tyra Banks i 2004 hadde juveler til 70 millioner på seg.

Den første kostet en god del mindre, 7 millioner, og det var datidens store supermodell Claudia Schiffer som hadde den på seg.

Kunne kjørt i stedet ...

Det har tidligere gått rykter om at det var mulig å kjøpe billetter til undertøysshowet som gåp av stabelen 2. desember. For å overvære showet, som også er kjent for sine kjendiser både på scenen og blant publikum, skal ha kostet 70.000 kroner.

Men det blir dessverre ikke mulig for Hvermannsen å se englene sprade ned catwalken. Victoria's Secrets har bestem at det kun er for inviterte. Så da må man vente med å se showet til de sendes på TV 9. desember.

Men altså - ifølge Independent, så kunne man for de 30 millionene årets to BHer koster, fått et herskapshus i Malibu, et femroms hus i det sentrale London, et par helikopter eller 10 Ferrari sportsbiler.

HTML EMBED

#regram @goodmorningamerica the big reveal #VSFantasyBra ❤️💎

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima)on Nov 11, 2014 at 8:17am PST

HTML EMBED

Had fun with my fellow angel Ale this morning @goodmorningamerica

Una foto publicada por Adriana Lima (@adrianalima)el Nov 11, 2014 at 5:57 PST