(SIDE2): Victoria's Secret-modellene deler gjerne bilder av både seg selv og sine kolleger på Twitter.

Alessandra Ambrosio og Candice Swanepoel poster til stadighet lekre bilder av seg selv, og ett av fotografiene som har fått spesielt mye oppmerksomhet er ett tatt backstage under en fotoshoot sammen med en annen vakker engel - nemlig Erin Heatherton.

- Jeg har det fantastisk
Bildet viser de tre skjønnhetene i undertøyet og mens både Candice og Alessandra har en badekåpe rundt sine veldreide kropper viser Erin litt mer av seg selv.

Erin var den første til å poste dette bildet på sin Twitter-profil, men det tok ikke langt tid før Alessandra gjorde det samme.

- Jeg har det fantastisk!! RT @ErinHeatherton: jobber med mine praktfulle engler @AngelAlessandra @angelcandice, tvitret Allessandra.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lekker mamma
Alessandra holder fansen kontinuerlig oppdatert med hva hun driver med via sin Twitter-konto. Hun legger ut bilder og andre oppdateringer, og det er all grunn til å tro at hun holder sin fanskare fornøyd.

Den siste tiden har modellen oppholdt seg i Santiago i Chile, og hun fikk mye oppmerksomhet der hun spaserte rundt i oransje shorts og en hvit topp.

Trener yoga
Skjønnheten, som har en tre år gamme datter ved navn Anja, har tidligere uttalt at hun ikke kler seg i like utfordrende klær etter at hun ble mamma.

Men hun er allikevel ikke helt klar for å legge korte shortser og små bikinier innerst i skapet.

- Jeg er mye mer stolt av kroppen min nå. Kroppene våre endres etter hvert som vi blir eldre. Jeg er en kvinne, ikke en jente!

Hun har tidligere avslørt at hun ikke løftet en finger for å komme tilbake i form etter fødselen. Hun sa at den er sånn naturlig, og at hun er takknemlig for sine gode gener.

Modellen har vært en «Engel» siden 2004, og hun innrømmer at hun legger inn mye arbeid med kroppen sin før showet. Også hun trener yoga.

Hun spiser blant annet ikke sjokolade i tiden før visningen.