(SIDE2): Det er modellen Alessandra Ambrosio som fronter den nye BH-en som kalles «the BioFit bra».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Undertøysprodusenten Victoria's Secret står bak brystholderen som hevdes å passe under enhver kjole, genser eller topp. BH-en kan nemlig brukes på syv forskjellige måter.

Og den brasilianske modellen viser alle undertøysmulighetene i en ny reklame som beskrives som «het». BH-en kan brukes stroppløs, med en stropp, halter, på den klassiske måten, i en «v» foran på halsen eller i kryss bak påryggen.

Reklamen sendes nå i USA.

Alessandra Ambrosio er sammen med forretningsmannen Jamie Mazur. De har vært et par siden 2005, skriver SplashNews. I august i fjor fikk de sitt først barn sammen.

Englene
Victoria's Secret har knyttet til seg en rekke kjente fotomodeller som har til felles at de har særpregede former. Disse kalles Victoria's Secret Angels.

Modellene blir Victoria's Secrets ansikt utad, og er forventet å være talskvinner for merket i tillegg til å fronte selskapet på catwalken. Noen av de mest kjente «englene» er Alessandra Ambrosio, Tyra Banks, Ana Beatriz Barros, Jill Goodacre, Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Laetitia Casta, Eva Herzigova, Adriana Lima, Karolina Kurkova, Petra Nemcova, Frederique van der Wal, Heidi Klum, Miranda Kerr og Tricia Helfer, skriver Wikipedia.

Tidligere har Heidi Klum også reklamert for en såkalt super-BH: Heidi fronter ny super-BH