HTML EMBED

For å se bildekarusellen trenger du Flashplayer 8. eller høyere, og JavaScript må være aktivert.

var so_bk = new SWFObject("http://pub.tv2.no/nettavisen/gif/flars/slideshow_b.swf", "picshow_b4317", "468", "665", "8"); so_bk.addVariable("id", "4317"); so_bk.addParam('allowscriptaccess','always'); so_bk.addVariable('htmlObjectId','picshow_b4317'); so_bk.addVariable("scale", "noscale"); so_bk.write("karusell_so_body4317");

(SIDE2:) Undertøysmerket Victoria’s Secret henter alltid inn noen av de heteste modellene i bransjen - og modellene står i kø for å få vise fram undertøyet.

Denne gangen er det Candice Swanepoel som får vise fram den nye kolleksjonen.

Blant de best betalte
Modellen med det vakre etternavnet kommer fra Sør-Afrika og er 22 år gammel. Hun har tidligere gjort covere for magasiner som Vogue og Elle. Ifølge Forbes ligger hun på tiendeplass over verdens best betalte modeller.

Swanepoel har gått visninger for Victoria’s Secret hvert år siden 2007, og har også vært modell i deres «SWIM»-katalog i 2010.

I fjor ble hun hedret med tittelen «Victoria’s Secret Angel», som bare merkets fremste modeller kan kalle seg.

Farger og mønstre
I den nye kolleksjonen ser vi at det er mye sterke farger på undertøyet. Kvinnene skal ikke lenger bare kle seg i klassisk svart eller hvitt undertøy, men gjerne ha undertøy med mønstre og dekorasjoner.

Victoria’ Secret ble startet i 1977 og er i dag et av verdens største undertøysmerker.