(SIDE2): Candice Swanepoel (25) er en av de mest populære modellene i Victoria’s Secret-stallen. Hun ble også nylig kåret til verdens vakreste kvinne av herremagasinet Maxim, og toppet da foran 99 av verdens andre vakre kvinner.

LES her: - Hun er verdens hotteste dame

Én øvelse

Men Candice lar ikke noe komme av seg selv, og trener aktivt for å holde kroppen i form til motevisninger og bikini-shoots.

Til Vogue sier hun at det er en treningsøvelse hun alltid sverger til – nemlig knebøy.

- Knebøy er nøkkelen! Definitivt knebøy, det fungerer for meg, sier hun, og forteller at hun gjør det også når hun har det travelt eller er på ferie.

- Har jeg vært på ferie og føler jeg ikke har gjort nok, så kan selv 10 knebøy få meg til å føle meg bedre. Du vet hva som er bra – når du tar en knebøy og kommer opp i stående igjen og klemmer veldig hardt. Det er trening.

Hun er ikke den eneste som trener hardt: Kan Lohan gjøre det, kan du og!

OG les denne: Kan du trene deg til slik rumpe?

Candice er ivrig på sosiale medier, og har lagt ut bevis for knebøytreningen - i form av såkalte belfies, bilder av egen rumpe. Hun har også tidligere lagt ut bilder av sine såre heder etter boksetrening.

Den sørafrikanske skjønnheten sier også at hun sørger for å holde huden vakker ved å bruke solkrem, og også er nøye på å smøre på mer etter at hun har badet. Ellers sier hun at hun liker å gå med minimalt med sminke når hun kan – kun mascara og blush.

LES mer: Derfor bør du trene styrke

Tenåringskjæreste

Swanepoel har datet den brasilianske modellen Hermann Nicoli siden hun var 17.

I 2010 ble hun en av de berømte englene, og hun har de siste årene frontet en rekke store kampanjer for kjente merkenavn og gått catwalken for blant annet Dolce and Gabbana, Chanel, Stella McCartney og Dior.