(SIDE2): Tirsdag går Victoria’s Secrets store undertøysshow av stabelen.

Til sammen 44 modeller skal kle de små plaggene og catwalken, som også gjestes av artistene The Weeknd, Selena Gomez og Ellie Goulding (som stepper inn for Rihanna som trakk seg i siste liten).

Blant dem som har fått mest oppmerksomhet er it-jenta og modell Kendal Jenner og hennes venninne Gigi Hadid (hvis lillesøster Bella dater nevnte The Weekend), men de er ikke «ekte» engler – det vil si de modellene som representerer merket også ellers i året.

LES mer: Nå får Kendall Jenner vinger!

Nylig slapp undertøysgiganten navnet på de nye englene – de offisielle ambassadørene for kjeden. De nye er Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribiero, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell og Taylor Hill. Alle ti har gått showet tidligere, men dette er altså første året de kan kalle seg ekte engler.

Fem andre er veteraner å regne, og har gått den glamorøse visningen mange ganger. De er Adriana Lima og Alessandra Ambrosio, som begge går sin 16. visning, samt Behati Prinsloo, Candice Swanepoel og Lily Aldridge.

LES også hvordan modellene trener: Slik trener hun modellkroppen

Sistnevnte har også fått æren av å bære den juvelbesatte BHen, Fireworks Fantasy Bra. Årets utgave har en prislapp på 17 millioner kroner, og er på til sammen 1364 karat.

- Jeg har drømt om dette i evigheter. Jeg er så beæret over å bli inkludert i listen over kvinner som har hatt på seg Fantasy Bra, og jeg kan ikke tro at dette året er mitt år, sier Lily.

LES også: Årets Fantasy-BH fra Victoria's Secret koster 17 millioner kroner

Showet vises på TV 8. desember.

Bildeserie

Bildeserie

Så glad ble Gigi Hadid da hun fikk jobben, forøvrig: