(SIDE2): Torsdag lanserte Victoria's Secret sin nye Dream Angels Demi-bh i butikken på Herald Square i New York. Modellen Miranda Kerr var med for å vise frem bh-en, som er laget med et spesielt materiale som plukker opp kroppsvarmen og former seg etter kroppen.

Selve undertøysmerket Victoria's Secret ble startet i 1977, og på 1990-tallet tok det helt av. Merket ble et av de aller største i USA, og solgte for over en milliard dollar.

Og det var på 90-tallet Victoria's Secret begynte å benytte seg av supermodeller for å fronte undertøyet. Modellene fikk kallenavnet Victoria's Secret Angels.

Se bilder fra undertøysshowet i 2007 nederst i artikkelen

- Det har vært noen helt fantastiske modeller som har jobbet for Victoria's Secret. I 1998, for eksempel, hadde du Helena Christensen, og så hadde du Tyra Banks og Heidi Klum. Og nå har du Adriana Lima og Gisele Bündchen, som har vært med en god stund. Så jeg føler meg veldig beæret av å få være en del av det fantastiske teamet av folk og historie, sier Kerr til AP.

I tillegg til å lansere sin nye bh, åpnet Kerr også en utstilling som markerer de ti årene med engler. I utstillingen finner man blant annet undertøy og kostymer modellene gikk med helt fra 1998 og frem til nåtiden på moteshowene, i tillegg til gjenstander de har blitt beæret med. Blant annet stjernen fra Hollywood Walk of Fame.

- Det Victoria's Secret egentlig gjør her, er å vise frem de ti siste årene med engler, forklarer Kerr.

- Det er så mange ting her, fra vingene Heidi Klum hadde på seg, som er omtrent 3,5 meter lange. I tillegg viser de frem bynøkkelen til Los Angeles, som vi fikk da vi dro til Los Angeles for å holde showet for første gang.

232711

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!