(SIDE2): Supermodellen Jourdan Dunn er nok best kjent for de fleste som en av de langbeinte skjønnhetene som spankulerer ned den storslåtte Victoria's Secret catwalken.

Britiske Jourdan er 179 cm på strømpelesten og er en av de mest brukte modellene under moteukene verden over. Dunn ble oppdaget på butikken Primark av en modellspeider fra Kate Moss´modellagentur Storm Models da hun var 15 år, og innrømmer at hun aldri hadde tenkt på en karriere som modell.

Nå er skjønnheten 24 år gammel og mor til en gutt på fem år.

Sporty stil

Stilen til Jourdan er som de fleste modeller veldig trendy. Hun har som sin britiske supermodellvenninnne Cara Delevingne en sporty stil til hverdags og er ofte å se i en avslappet t-skjorte og skinnbukser. På privaten liker den jordnære jenta helst å gå i flate sko, men på den røde løperen er hun ikke redd for å skru på glamouren og vise frem sine veldreide ben.

Les også:Her er de 10 kuleste collegegenserne akkurat nå!

Eget kokkeprogram

Når hun ikke jobber som modell, er Jourdan opptatt med å lage sitt eget matprogram. Her inviterer hun sine celebre venner til å være med å lage sunn mat.

Dunn er en populær jente i motebransjen, og kan regne flere av verdens supermodeller som sine nærmeste venninner. Jeg møtte henne i New York med sine Victoria's Secret modellkolleger Toni Garrn (kjæresten til Leonardo DiCaprio) og Karlie Kloss som også er fadder til sønnen hennes.

Instagram @lilisfashion

HTML EMBED

HTML EMBED


Well Dunn

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED

På Jonathen Ross show

HTML EMBED