(SIDE2): Victoria's Secret er minst like kjent for sine vakre modeller som for undertøyet sitt - og det er mange som har lyst til å bli en av de berømmelige englene. Men det er ikke hvem som helst som slipper gjennom nåløyet og kan smykke seg med tittelen.

Under de årlige visningene, er det langt flere modeller som går den gllitrende catwalken til Victoiria's, enn det er engler. Og sist ut er altså den 19 år gamle Toni Garrn.

Den tyske jenta, som er bosatt på Manhattan, gikk sitt første Victoria-show i fjor, og nå er hun allerede tatt opp i engleklubben. Neste uke er hun selskapets ansikt utad, når hun fronter lanseringen av Dream Angels-kolleksjonen.

Som vanlig sørget Victoria's for mye oppmerksomhet, både før og under sitt sagnomsuste show, også i fjor. Blant annet laget de små videointervjuet med de forskjellige modellene, der Toni blant annet ble spurt om når hun føler seg mest sexy.

- Jeg føler meg alltid mer sexy med sminke og pent undertøy, slik som Victoria-showet. Som regel går jeg ikke med pent undertøy, for som modell går man alltid med stygge, hudfargede stringtruser.

(I videoen nederst i artikkelen kan du se Toni snakke om undertøy og modellyrket fra backstage under visningen i november)

Garrn ble oppdaget som 14-åring under en gatefestival i hjemlandet, og har allerede gjort flere store modelljobber. Blant annet både åpnet og avsluttet hun Calvin Kleins moteshow i 2007, for deretter å gjøre reklamekampanjer for samme merke.

Hun har gått catwalken for en rekke av de store motehusene, inkludert Prada, Dior og Fend, i tillegg til å ha prydet cover for Vogue, Elle og Glamour.

Hun er dermed den 11. aktive engelen - stallen består i tillegg av Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Erin Heatherton, Chanel Iman, Behati Prinsloo og Lily Aldridge. Lima er den av modellene som har vært engel lengst - hun ble det allerede i 2000.

På listen over modeller som har vært Victorias engler, står blant annet Heidi Klum, Tyra Banks, Helena Christensen, Stephanie Seymour og Gisele Bündchen.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED