(SIDE2): Victoria's Secrets årlige catwalkshow er uten sammenligning det som får mest oppmerksomhet verden over. Og ikke uten grunn - både menn og kvinner kan finne på å benke seg for å se Victorias vakre engle vise fram hva som er det nye på undertøysfronten.

Årets juleshow går av stabelen i slutten av november, som alltid i New York, og som vanlig er TV-rettigheter solgt, jentene har startet å promotere og kjendisene sier ikke nei til å sitte på første rad. verdens .

Hvordan det så ut i 2010, kan du sjekke ut i bildekarusellen nederst i artikkelen.

Victoria's Secret juleshow 2011:

69 kostymer skal vises fram

31 par englevinger tas i bruk

38 modeller skal vise fram undertøyet

15 av modellene er nye av året.

Money, money, money...
Men for å få til et slikt show, kreves et helt års planlegging - i det det ene showet er ferdig, starter forberedelsene til det neste. Og det koster.

Ifølge dailymail.co.uk, er prislappen på det par timer lange showet nærmere 100 millioner kroner. Det er ti ganger så mye som da det første showet gikk av stabelen i 2000.

Kostnadene inkluderer syersker, designere, broderere, rekvisitører, teknikere og musikere - og selvsagt alle modellene, som ikke går på minstelønn akkurat.

Blant annet skal australske Miranda Kerr vise fram en BH til en verdi av 14 millioner kroner. Den himmelblå «Fantasy Treasure» BH-en er prydet med 142 karat hvite og gule diamanter. Tidligere har blant annet Tyra Banks, Heidi Klum, Selita Ebanks og Adriana Lima viste fram lignende BH-er under showet - den dyreste er så langt den Gisele Bündchen viste fram i 2000. Den hadde en prislapp på 84 millioner norske, og er tatt med i Guiness verdensrekorder som tidenes dyreste undertøysplagg.

I tillegg er også Passion Play Fan Wings, et par englevinger i kobber pyntet med 23 karat gull og 105.000 Swarowski krystaller, blant høydepunktene i årets visning. Vingene er laget av designer Manik Mercian og de tok sju år å lage.

Tema
Ifølge Victoria's Secrets kreative designer Sophia Neophitou-Apostolou, er årets tema en Degas-inspirert ballettscene - med dansere i bakgrunnen og gjennomsiktige, havinspirerte vinger. For vingene er selvsagt med også i år - de er Victorias mest kjente varemerke, i tillegg til modellene selvsagt.

Blant de mest kjente av englene i våre dager er blant annet Candice Swanepoel - som skal åpne showet - Adriana Lima, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lindsey Ellington, Miranda Kerr, Selita Ebanks, Lily Aldridge og Alessandra Ambrosio.

Englene Rosie Huntington-Whiteley og Karolina Kurkova er derimot ikke med i år, ettersom de er opptatt med andre ting om dagen. Førstnevnte har blant annet fått rollen som den nye Transformersbaben.

Underholdning
I fjor var Katy Perry et av trekkplasterne på musikkfronten, året før gjorde Black Eyed Peas den jobben.

Denne gang er det Kanye West, Cee Lo Green, Maroon 5 og Nicki Minaj som beærer scenen med sine talenter. Hvordan det hele blir seende ut kan du finne ut av ved å følge med på Side2.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

3888