(SIDE2): Det kan ikke bli annet enn sexy, når Victoria`s Secret samler tre av sine vakreste modeller til parfymelansering.

SE BILDEKARUSELL FRA PARFYMELANSERINGEN NEDERST I SAKEN!

De sexy englene Miranda Kerr (27), Alessandra Ambrosio (29) og Candice Swanepoel (21) stilte lørdag opp i New York for å promotere Victoria`s Secrets nyeste parfyme, «Victoria`s Secret Heavenly Flowers».

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Flørtet
Iført en tettsittende grå kjole, bokstavelig talt blomsterert frøken Kerr foran fotografer, fans og andre fremmøtte. Sammen med Ambrosio og Swanepoel hadde hun iført seg et forkle for anledningen, og alle tre flørtet med det fremmøtte pressekorpset.

Parfymen som er inspirert av saftige frukter og en blanding friske blomster så ut til å få de tre englene i god stemning. Ifølge Daily Mail hadde fans betalt over 200 kronerfor å få fotografer fra modellene. Det var også mulig for fansen å få blomster og en mor- og datter makeover med Victoria`s Secrets makeupartister.

Parfymen som ble lansert er del av en duft-serie i begrenset utgave. I serien finnes en mist, et duftarmbånd, body lotion og et gavesett i tillegg til parfymen. Du kan lse mer om parfymen her.

Satt fast i Madrid
Men det var ingen selfølge at parfymelanseringen ble så fullkommen. Ambrosio var nemlig strandfast i Madrid på grunn av vulkanaske fra Island og flykaos, men kom seg på et fly til Los Angeles på tirsdag - noe den vakre modellene var svært glad for.

Alessandra er mor til en 20-måneder gammel baby, og hun innrømmet at hun var svært lettet over å være tilbake på amerikansk jord.

- Takk gud for at jeg kom meg tilbake, hvis ikke hadde jeg ikke fått sett datteren min. Jeg er glad jeg kom meg gjennom alt, sa den vakre modellen, som var iførte en knallrosa kjole for anledningen.

Det ble nylig kjent at Alessandra er motehuset Moschinos nye ansikt utad, og vil fronte høst- og vinterkolleksjonen 2010, og hun har allerede blitt fotografer av de kjente fotografene Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin.

Bikini-photoshoot
De te skjønnhetene har den siste tiden gjort flere oppdrag for undertøysgiganten sammen. I forrige måned feiret Victoria`s Secret Swim Catalogues 15 års jubileum på SLS hotell i Los Angeles, og de tre stilte da opp til en het fotoshoot for undertøysgigantens badekatalog.

Iført bikinioverdel og jeansshortser kan man ikke si noe annet enn at det ble hett på SLS-hotellet i Los Angeles.

Les hele saken:Se på englene!

Hvem er de?
Om du ikke kjenner til de tre skjønnhetene kan vi fortelle at Miranda Kerr, egentlig heter Miranda May Kerr. Hun er fra Sydney i Australia, og ble den første australieren som var med i en Victoria`s Secret kampanje. Kerr vant i 1997 en australsk modellkonkurranse, og hennes karrier har etter dette tatt helt av.

Alessandra Ambrosio, heter egentlig Alessandra Corine Abrosio og kommer fra Brazil. Hennes forldre har Italiensk og Polsk opprinnelse, men Ambrosio ble født i den brasilianske byen Erechim. Ambrosio har en datter ved navn Anja Louise Ambrosio Mazur, med sin forlovede Jamie Mazur.

Candice Swanepoel er fra Sør-Afrika, og ble født i Mooi Rover. Hun ble oppdaget som 15-åring. Den blonde skjønnheten har kobbet for kjente merkenavn som Guess, Diesel og Nike, men er mest kjent for sitt arbeid med Victoria`s Secret.

SE BILDER FRA PARFYMELANSERINGEN HER:

3197 (Alle foto: Getty Images)