Gå til sidens hovedinnhold

Digger Celinas kjæreste

Victoria Silvstedt mener milliardær Tor Olav Trøim og Celina Midelfart er perfekte for hverandre.

(SIDE2): Torsdag kveld var det kjendispremiere for skjønnhetsdronning Celina Midelfarts salong «BeOne» på Sollie plass i Oslo. For å kaste glans over åpningen hadde hun flydd inn sin gode venninne, Playboymodell Victoria Silvstedt (34). De to vakre kvinnene har vært gode venner i flere år.

Se bildene fra festen nederst

Les også:
Kastet glans over Celina
Silvstedt googlet Stangs rumpe

- Vi traff hverandre første gang for fire år siden på en middag hos en felles bestevenn i New York. Og etter det har vi møtt hverandre på P.Diddy party, i St. Tropez, Monaco, Sardinia og Roma, smiler Silvstedt når Side2 møter henne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stor tro på Trøim
I november 2007 sprakk nyheten om at Celina hadde funnet lykken med milliardær Tor Olav Trøim (44), John Fredriksens høyre hånd. Da hadde hun vært singel en stund etter romanser med både finanskjendis Kjell Inge Røkke og Rema-arvingen Ole Robert Reitan. Victoria ble både glad da hun fikk høre nyheten.

- Jeg ble skikkelig overrasket sist jeg møtte henne og hun fortalte meg at hun hadde fått seg kjæreste. Hun hadde jo vært singel lenge så jeg ble veldig glad på hennes vegne.

Victoria har stor tro på at Tor Olav blir mannen i Celinas liv.

- De er helt perfekt for hverandre. Tor er veldig hyggelig, åpen og positiv akkurat slik som Celina er, sier hun og kan ikke få hyllet sin norske venninne nok.

- Jeg ser veldig opp til henne og blir inspirert av at hun er en så sterk kvinne. Også elsker jeg stilen hennes. Celina er så vakker, skryter 34-åringen.

Eget realityshow
Den svenske glamourmodellen har tatt opp arven etter Anna Nicole Smith og fått sitt eget reality show "My perfect life" på den amerikanske underholdningskanalen E!. Det trives hun godt med.

- Nå har jeg akkurat spilt inn åtte nye avsnitt og det er kjempegøy. Jeg får reist mye rundt å gjøre spesielle opptredener slik som i kveld, forklarer Bollnesjenta.

Bakgrunn: Sjekk Victorias hjemmeside

Tøff skilsmisse
Modellen og skuespilleren Victoria giftet seg i 2000 med den amerikanske TV-stjernen Chris Bragge (38). Det ble et turbulent ekteskap der Victoria gjentatte ganger ble fotografert med andre menn mens ektemannen refset henne i media. Paret ble formelt separert i 2007. Men til tross for at det nylig har blitt spekulert i om de muligens har funnet sammen igjen avkrefter Victoria dette overfor Side2 og innrømmer at hun har funnet kjærligheten på nytt.

- Jeg går gjennom en veldig vanskelig skilsmisse akkurat nå så det er ikke så lett. Men jeg har funnet en veldig nær og kjær mannlig venn, stråler hun og innrømmer at hun drømmer om å stifte familie. Men den svenske superstjernen er oppgitt over at hun stadig vekk kobles til nye menn.

- Det er helt sinnssykt. Jeg kan åpne avisen og der er jeg plutselig blitt sammen med en mann jeg tilfeldigvis sto ved siden av på en fest, sier hun oppgitt. Seksten år som toppmodell har gjort at hun har blitt hardhudet.

- Det er vanskelig men i denne bransjen får man bare tåle det.

Festet i Oslo
Victoria storkoser seg i Oslo.

- Jeg elsker nordmenn. De er alltid så åpne og i godt humør, sier hun og ler.

Celina og Victoria hadde skikkelig jentekveld sammen med millardærarvingene Kathrine og Cecilie Astrup Fredriksen etter åpningen. De koste seg med restaurantbesøk og full champagnefest for hele finanseliten på kjendisnattklubben Barbeint. Der traff Victoria noen av sine mannlige norske venner.

- Når jeg har vært i St. Tropez på ferie har jeg blitt godt kjent med noen norske menn, forteller Victoria og en av de hun nevner er venninne clubmanager Sverre Goldheim. Han har datet Victorias lillesøster Veronica og har derfor blitt en god venn av glamourstjernen.

1883

Kommentarer til denne saken