Gå til sidens hovedinnhold

Kjæresten fikk en sniktitt

Victoria Silvstedt på ferie i St. barts. Se bildene.

(SIDE2): Den tidligere Playboy-modellen Victoria Silvstedt er kjent for sin veldreide kropp.

Hun elsker å vise seg fram, og tar det sjelden ille opp når paparazziene avbilder henne i minimal bekledning.

Poserte ved vannkanten
Dette var også tilfelle da Silvstedt og hennes nåværende kjæreste, Maurice Dabbah, koste seg på stranden på St. Barts her om dagen.

Se flere bilder av Silvstedt på stranden i bildekarusellen under!

Den langbente blondinen stilte i hvit bikini og brun cowboyhatt, og foruten å avkjøle seg i det krystallklare vannet stilte hun også opp for en liten posering ved vannkanten. Etterhvert kan man se at Dabbah holder sin kjære med selskap, og på bildene ser de to svært lykkelige ut sammen.

Les også:Sjekk de beina!

Solbrun kropp
Dabbah stilte i likhet med Silvstedt i hatt. Han hadde derimot litt mer klær på kroppen enn sin svenske kjæreste hadde, men også han så ut til å storkose seg på stranden.

Det er mye som tyder på at Silvstedt har tilbrakt mye tid i solen den siste tiden. Hun kunne nemlig vise fram en svært solbrun kropp, som ble ytterligere fremhevet av den hvite bikinien.

Les også: Silvstedts private fotoshoot

Single i tre år
Silvstedt og kjæresten Dabbah har tilbragt mye tid sammen den siste tiden, og de to har blitt avbildet på romantiske ferieturer ved flere anledninger.

Silvstedt var i flere år mer eller mindre single, før hun møtte Dabbah.

For fire år siden skilte hun seg fra den amerikanske nyhetsankeren Chris Wagge, og har siden da både hatt sitt eget realityprogram, designet en egen undertøyskolleksjon, og fått betalt for å feste verden rundt. Hun har også spilt i flere amerikanske filmer.

SE FLERE BILDER AV SILVSTEDT OG DABBAH HER:

3997

Kommentarer til denne saken