(SIDE2): Mange kjendiser utnytter juleferien til å få litt sol på kroppen, og Barbados er et av mange kjendiser favorittsted.

SE STOR BILDESPESIAL NEDERST I SAKEN!

Barbados-elskere
Som Side2 skrev i går er både Sienna Miller og Jude Law på Barbados for tiden. Miller og Law, som for noen år tilbake var forlovet, ser ut til å ha funnet tilbake til hverandre. Sammen med tre av Laws barn lekte og koste de seg på stranden.

Også Rihanna er i Barbados for å feire jul, kanskje ikke så merkelig siden den populære sangeren opprinnelig er fra den Karibiske øya.

X-Factor vinneren Alexandra Burke er også på Barbados, og hun så fantastisk ut der hun spradet rundt på stranden i en rød bikini. Serena Williams på sin side hadde valgt å ta på seg en blå badedrakt da hun koste seg på en av Barbados mange strender.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Hawaii
Hawaii er et annet populært reisemål for stjernene. Både Meg Ryan og Michelle Williams er for tiden på denne eksotiske øya.

Meg Ryan har vekket oppsikt på grunn av sin slanke figur, og det spekuleres nå i om skuespilleren har mistet mye vekt den siste tiden.

Florida
Som mange har fått med seg befinner en av Woods påståtte elskerinner, Rachel Uchitel, seg i Florida – og det ryktes til og med at hun og Woods har gått hånd i hånd på fest.

Les hele saken: Tiger Woods på fest med elskerinne

Også den svenske skjønnheten Victoria Silvstedt er i Florida – nærmere bestemt i Miami. Den sexy kjendisen så fantastisk ut i en sort bikini, og det så ut til at hun koste seg i varmen.

Tenåringsidolet Miley Cyrus spradet også rundt i bikini – noe fotografene selvfølgelig fikk med seg.

2701