(SIDE 2): Det finnes bare tre «Birkin Himalayan»-vesker i verden. Nå eier Victoria Beckham en av dem, takket være sin sjenerøse ektemann. 34-åringen var overlykkelig når hun åpnet opp gaven første juledag.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Når David Beckham debuterte for fotballaget AC Milan i Dubai, viste Victoria stolt fram presangen på tribunen, melder The Sun .

En ukes lønn
Vesken som er oppkalt etter den franske skuespillerinnen Jane Birkin, kommer fra det franske motehuset Hermes og er dekket av hundrevis av små diamanter i tillegg til en trekarats juvel på låsen.

For dette har fotballstjernen David Beckham betalt omtrent en ukelønn, det vil si 800.000 kroner. Han kunne ha valgt å kjøpe en leilighet i Victorias hjemby Harlow, Essex for samme summen, men moteinteresserte Posh foretrekker nok Birkin-bagen.

LES MER HER:Se Poshs rare reklamefilm

Venteliste
Gaven kan ha vært planlagt i lang tid. Det er nemlig lange ventelister på ekte Birkin-vesker. En ventetid på 4-6 år er vanlig. Nå er det imidlertid ikke mulig å oppdrive flere eksemplar av akkurat denne vesken.

Posh kan derfor være sikker på at hun vil forbli en av de 3 kvinnene i verden som kan smykke seg med en ekte «Birkin Himalayan».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!