BILDESPESIAL LENGER NED
(SIDE2): Victoria Beckham regnes som en av verdens største stilikoner, til tross for at hun er en typisk «elsker eller hater-person».

Noen digger hennes supertrange klær, perfekt stylet hår, store retrobriller og skyhøye sko. Andre mener fru Beckham er overstylet og harry. Elsker du Posh-stilen? Da bør du tatt en titt på hva hun ikke klarer seg uten her.

Retrobriller
Victoria har ennå ikke lagt retrobrillene på hylla. De skal fortsatt være store, og helst med firkantet form.

Oransje
Plutselig dukket Victoria opp i oransje fra topp til tå i forrige uke.

Skyhøye sko
Alle flotte kvinner med respekt for seg selv og motebildet går av og til i skyhøye sko, uansett kroppslengde. Det er heller intet unntak for Victoria Beckham.

Matching fra topp til tå
Noen mener det er harry, andre liker en ryddig stil. Victoria Beckham er nok den av stilikonene som har mest sansen for matching fra topp til tå. Legg bare merke til det oransje antrekket. Selvfølgelig er også skoene oransje.

Bob
Fru Beckham tviholder også på bobsveisen, nå i en mer naturlig mørk utgave.

Høyt liv
Det har vært trendy med høyt liv de siste sesongene, og nettopp den trenden kaster Victoria seg mer enn gjerne på. Nå går hun for åletrange skjørt med høyt liv, og en ledig t-skjorte til.

Trendy barn
Men husk, det er ikke bare mor som skal kles trendy fra topp til tå når hun tar med seg sønnen på tur. Victorias sønn, Romeo, matcher mammas blå topp med en blå kosedress og superkule hvite sneakers.

Se alle bildene lenger ned

Liker du Victorias stil? Diskuter lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!