(SIDE2): Miranda Kerr, Candice Swanepoel og Alessandra Ambrosio feiret torsdag Victoria's Secret Swim Catalogues 15 års jubileum på SLS hotell i Los Angeles.

Se også: Her er sommerens bikinier

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

I jeansshorts
Fotoshooten til Victorias Secrets nye badekatalog var også en del av jubileet, og noen av bildene kan du se her. Victorias Secrets engler Miranda Kerr, Candice Swanepoel og Alessandra Ambrosio strålte i bare bikinien og korte jeansshortser under fotoshooten.

Det er ikke mer enn ett og et halvt år siden kanskje den heteste av de alle, Alessandra Ambrosio, fødte sitt første barn; datteren Anja Louise Ambrosio Mazur. Likevel ser hun ut som en drøm i bikini.

Push-up
Vil du ta en nærmere titt på de forskjellige bikinimodellene til Victorias Secret, kan du gjøre det her. Miranda Keers rosa bikini, har push-up topp som passer perfekt for deg som vil heve eller ha større bryster. Undertøysgiganten utpeker selv denne bikinien til sommerens it-bikini. Bikinien kommer i en rekke ulike farger som ensfarget rosa, grønt, korall, lilla og sort, og i mønster som ringer, ruter, striper og prikker.

Candice Swanepoels bikini er en Twist Bandeau-bikini, med stropper til å ta av. Underdelen får du blant annet med doble strikk rundt hoftene.

Alessandra Ambrosios bikini er en tradisjonell trekanttopp med naglepynt. Denne kommer også i ulike farger med forskjellige mønstre og detaljer.

SE FLERE BILDER HER:

3079