Gå til sidens hovedinnhold

De hotteste fotballfruene

Da er endelig ventetiden over.

«Bak en hver suksessfull mann står det en kvinne» er det et ordtak som går. Vi i Side3 vet ikke helt om dette stemmer, men vi benytter allikevel sjansen til å vise dere noen av kvinnene som står bak sine fotballmenn.

Det er jo snart sesongstart for de aller største ligaene i Europa og hva er en bedre måte å feire dette på enn med et knippe sexy fotballfruer som alle fortjener litt ekstra oppmerksomheten?

God torsdag!

Forza Italia!

Vi starter i Italia der vi har funnet en video av den italienske skjønnheten Rosaria Cannavò. Rosaria har hatt flere fotballspillere under beltet, blant annet Christian Panucci og Antonio Cassano. I italia er hun kjent for å være en god ballettdanser og tendensen til å dukke opp lettkledd i diverse TV-programmer.

HTML EMBED

Jomfru

Tanya Robinson er kanskje ikke så kjent for norske mannfolk, men i hjemlandet England har hun vært et yndig fotoobjekt siden hun dukket opp i en FHM fotokonkurranse i 2002. Etter den tid har hun blitt sammen med Newcastle-spiller Steven Taylor, og er ofte å finne på britiske magasiners «Verdens mest sexy kvinner»-lister. Hun tidligere med i en popgruppe som gikk under navnet «Twisted Sisterz», men gruppen byttet navn til «Mrs Robinson» da de ble truet med søksmål av det orginale bandet «Twisted Sister». Sangkarrieren har ikke gått til topps enda, men å danse kan hun:

HTML EMBED

Og vi holder oss på den britiske balløya. Abigail Clancy har vært sammen med Stokes høyeste fotballspiller, Peter Crouch, siden 2006 og paret giftet seg i 2011. Peter Crouch er en heldig mann, noe han virker fullstendig klar over. Crouch hadde en av tidenes beste kommentarer på lur da han ble spurt om hva han vært om han ikke var fotballspiller. «Jomfru» kom det kontant fra spissen.

HTML EMBED

Og litt koselige feriebilder.

3735

Norgesvenn

Christian «Chippen» Wilhelmsson er godt kjent for norske fotballtilhengere etter han herjet på vingen for Stabæk på 90-tallet. Etter tiden i Norge har han spilt for en rekke klubber over hele verden, og med seg på flyttelasset har han kona Oksana Wilhelmsson (tidligere Andersson). Hun ble født i Sovjetunionen i 1984, men flyttet med familien til Sverige da hun var 10 år gammel. Nå jobber hun som programleder og modell. Hun har også vært med i den svenske eurodance-gruppen «Sunblock».

HTML EMBED

Og her er hiten «Baby Baby»:

HTML EMBED

Dino hvem?

Ikke har vi hørt om Dino Dripic, men hvem bryr seg når dama hans Nives Celzijus ser slik ut:

HTML EMBED

Argentinsk fotball har kanskje ikke den største tilhengerskaren her i Norge, men man burde kanskje begynne å følge litt mer på hva som skjer i biff-landet, spesielt når noen av fotballfruene ser ut som dette. Damen under heter Melina Pitra og er sammen med den argentiske fotballspilleren Fabián Assmann (ikke tull), som spiller for klubben Independiente.

HTML EMBED

Malt naken

Tyskland skuffet under sommerens fotball-EM, men en vi ikke var skuffet over var Bastian Schweinsteigers kjæreste Sarah Brandner. Hun støtter kjæresten i tykt og tynt, og sannelig er hun ikke en skikkelig patriot også! Bare se videoen under fra Sports Illustrated Body Paint Issue i 2010.

HTML EMBED

Joey Barton er kjent for sitt voldsomme temperament. En ting man kanskje ikke visste om hissigproppen er hans gode smak når det kommer til kvinner. Her er en kort snutt med eks-kjæresten Amanda Harrington og litt dramatisk musikk.

HTML EMBED

Elsker menn

Francesca Lodo er mest kjent for to ting i hjemlandet Italia; 1) date fotballspillere og 2) være toppløs 90 prosent av tiden. Hun vært sammen med nok fotballspillere til å stille med eget lag, blant annet Cristiano Zanetti og Francesco Coco.

HTML EMBED

Gianluigi Buffon har lenge vært en av verdens beste keepere, men han er god utenfor banen også. Kanskje spesielt da han fanget oppmerksomheten til den tsjekkiske modellen Alena Šeredová (nå Buffon). Hun er både undertøysmodell og driver et klesmerke sammen med ektemannens tidligere landslagskollega, Christian Vieri.

HTML EMBED

Utro

Når er det ikke mulig å lage en liste med heite fotball-kjærester utenom å ta med Cheryl Cole. Popartisten giftet seg med Chelsea backen Ashley Cole, men skilte seg da hun fant ut at ektemannen hadde kost seg med diverse glamour-modeller.

HTML EMBED

Og her er litt andre bilder man kan kose seg med:

Kommentarer til denne saken