I en kostelig video den britiske avisen The Sun har publisert, ser vi en herremann som har fått i seg et glass eller to for mye.

I et glimt av overmot gir han seg i kast med en trapp, men etter få trappetrinn begynner det å gå galt - og så går det kast i kast.

Han smeller i den første avsatsen, kommer seg på bena, snubler igjen og sklir ned rekkverket før han avslutter med salto over på den andre siden.

Vi vil tro han kjente den landingen dagen derpå...

HTML EMBED

Nøyaktig hvor dritings mannen var, viser opptakene fra overvåkningskameraene The Sun har fått tak i. Kameraene har filmet store deler av mannens ustø ferd gjennom Londons gater.

Ifølge avisen ble mannen kastet ut av en kjendisfest på Savoy i London da han ikke klarte å stå oppreist foran gjester som sir Ian McKellen og Liam Neeson.

- Han var et vrak. Det er utrolig at han ikke skadet seg stygt, sier en kilde til avisen.

Det er foreløpig ikke avklart hvem mannen er. The Sun er øyensynlig interessert i å få tak i ham, og ber publikum om hjelp til å identifisere mannen.

Uansett hvem han er, er han ikke alene om å ramle rundt til fornøyelse for andre. Denne klassiske videoen har over 42 millioner visninger:

HTML EMBED

Er du også glad i en drink? Da anbefaler vi disse sakene: