(SIDE 2): I helgen ble en Spike Jonze-kortfilm lekket på nettet, bak ryggen på stjerneregissøren. Filmen, med Kanye West i hovedrollen, ble skutt i en LA-klubb i løpet av to dager, med flere skuespillere, statister og et stort crew, og skulle egentlig ha premiere via amerikanske iTunes for å få dekket noe av utgiftene.

Ifølge 730.no forteller Spike at det er frustrerende å miste kontrollen og ikke få bestemme over noe han har skapt og eier.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Frustrert
– Dette er første gang det har skjedd med meg, det er en merkelig følelse. «Vent nå litt – jeg var ikke klar til å slippe den! Den er min. Å nei, er visst ikke lenger min likevel, sukker 39-åringen, som også er aktuell med sannsynligvis fantastiske «Where the Wild Things Are».

Usjarmerende
Kortfilmen viser en idiotisk, tafsete og stappfull Kanye som plager andre gjester, sjangler rundt, forsøker å danse, har sex og ender på badet hvor han spyr roseblader for så å kutte opp magen og slippe ut en liten demon som kutter opp sin egen mage. (Pust ut.)

I bakgrunnen kan man høre litt av Kanyes «See You In My Nightmare» fra platen «808s & Heartbreak», som Chicago-mannen laget etter at moren døde, mens han forlot sin forlovede.

Tap og isolasjon
Spike forteller New York Times at de i kortfilmen forsøker å gjenskape følelsen av tap og isolasjon, på samme måte som på albumet.

– Vi øvet kvelden før innspillingen, og snakket om å forsøke å komme oss til det brutale stedet, det triste, patetiske, drita, fortapte. Jeg fortalte ham at jo mer skamløst og patetisk, jo bedre. Han gikk for det.

Dritings
I etterkant var Kanye skamløst pussa og patetisk på MTV Video Music Awards, noe som ikke har forandret Spikes mening om rap-, sang- og produsentstjernen.

– Jeg liker Kanye og jeg bryr meg om ham. Denne videoen er en side ved ham. Hvem vet? Jeg vet ikke hvordan mottakelsen blir, men jeg liker å gjøre ting med ham. Jeg elsker fyren.

SE KANYE WESTS SKREKKELIGE FYLLEKULE!

http://730.no/filmItem.aspx?newsId=2927

Spike har også regissert videoen til Kanyes «Flashing Lights» med Dwele, hans fjerde singel fra «Graduation». I snutten får den lettkledde Playboy-modellen Rita G utløp for sin frustrasjon med spade på en kneblet Kanye, som hun oppbevarer i bagasjerommet.

Se Rita hakke opp Kanye!

http://730.no/filmItem.aspx?newsId=2927