(SIDE2): En av verdens mest kjente designere Donatella Versace, valgte den eksentriske popstjernen Lady Gaga til å fronte sitt merke som sitt ansikt utad.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Vi kan godt skjønne sammenslåingen da Lady Gaga som Donatella er ivrig etter oppmerksomhet, og har et et lignende ytre med det samme platina blonde håret.

Arvtaker

Donatella, søsteren til Gianni Versace, tok over merket i 1997, da han ble skutt ned på vei til å kjøpe sine daglige aviser i Miami.

Siden det har hun bevist mer enn godt nok at hun kan føre merket videre i både vanskelige og gode tider, Donatella har satt sin egen og storebror Giannis ånd høyt i designet sitt og har vært en foregangskvinne når det gjelder å følge med i tiden.

Massivt tilbehør

Tidligere i høst ble det klart at rapperen M.I.A. skulle designe en bootleg kolleksjon for undermerket Versus

SE DET HER:M.I.A. for Versace Versus

Versace har alltid vært kjent for den italienske glamouren med mye og massivt tilbehør i gull og kroppsnære plagg.

Kampanjen til Lady Gaga gir mye av nettopp dette, samt en helt annen look for Gaga som vanlig velger ekstremt mye make-up og knapt tildekkede antrekk-

Denne gangen er hun strippet ned til en lys make-up og en dekkende lys kjole. Lady Gaga har droppet sin vanlige teatersminke i reklamen og vi gir begge tomlene opp for en mer naturlig og Lady Gaga fremover!

HTML EMBED
Mønstermiks
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Fr6WdxqACf7upl56LsgYSrZORqpjmt8bVMzxQ07lapX3TEUw7kmCsH--m8WmU5cAj_PIoQ7-mc61O8GMOYrv_uyCBhNXIa_0OeQg5UyFAmWFua_TNbU-YUypSUDgSNXzVOTy3QtZo7w&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);