Gå til sidens hovedinnhold

Her får halve restauranten «orgasme»

Klarer du å høre om de faker?

HTML EMBED

SE VIDEOEN: Verken gjestene eller restauranten ante noen ting om stuntet hvor 20 kvinner simulerer orgasme samtidig.

Restauranten Katz's på New Yorks Lower East Side er berømt for en spesiell scene i filmen «Da han møtte henne».

Da rollefiguren til Billy Crystal hevder han ville ha merket om kvinnene han har sex med faket en orgasme, demonstrerer Meg Ryan hvor feil han tar ved å få en orgasme der og da.

Filmen hadde premiere i 1989, men tradisjonsrike Katz's overlevde finanskrisen og eksisterer fremdeles. Og nylig fikk de besøkende gjennoppleve seansen, men denne gangen var det 20 kvinner som nådde klimaks samtidig.

Skjult kamera

Det er «skøyerstrek-kollektivet» Imrov Everywhere som står bak stuntet, som en del av serien «Movies in Real Life».

- I vår siste oppdrag gjenskaper vi den berømte fake-orgasme-scenen fra «Da han møtte henne» med 20 kvinner i Katz's Deli. Det ble iscenesatt uten at restauranten visste om det, men heldigvis virket det som om alle elsket det, skriver arrangøren om stuntet.

Se videoen i toppen av artikkelen

Kollektivet forklarer at siden restauranten ikke var med på spøken, var det litt av en oppgave å få plass alle skuespillerne og ikke minst kamerafolkene på helt spesifikke bord. Restauranten er normalt stappfull, og enda scenen ble spilt inn søndag kveld var det nok av intetanende gjester rundt bordene.

- Det tok over en time før alle fikk de bordene vi trengte, forteller regissøren Charlie Todd.

Da det formidable teamet endelig var på plass, viste støyen i restauranten seg til å bli en annen utfordring. Det synes ikke godt på videoen, men kvinnene måtte stønne og hyle temmelig høyt før gjestene og personalet la merke til dem.

- Personalet var fantastisk. Og gjestene lo og tok bilder da de med ett befant seg i midten av 20 hylende kvinner, skriver nettsiden.

Her kan du se originalen:

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken