Enhver bilist har vel på et eller annen tidspunkt irritert seg over en syklist på veien, men få har kanskje reagert som denne kvinnen.

Politiet i Gloucestershire i England har frigitt en video som viser hvordan en rødhåret kvinne løpende innhenter en eldre mann på sykkel, og angriper ham med dytt og spark. Videoen er uten lyd, men det ser ikke ut som om det er høflighetsfraser kvinnen overøser mannen med ...

Ifølge den britiske avisen Daily Mail skal den eldre mannen ha skapt kø på den smale bygdeveien, og til slutt skal det ha kokt over for kvinnen.

I det kvinnen tar igjen syklisten, prøver hun å dytte ham over ende eller ut av veien, men han står i mot og holder balansen. Vi hører ikke hva som blir sagt, men det er tydelig at kvinnen er svært opphisset, og begynner å slå på mannen.

Hun langer også ut et spark, som treffer mannen på leggen, og fortsetter å kjefte. Det er omtrent det vi får se før personen som filmer passerer opptrinnet.

Politet går ut med videoen i et forsøk på å identifisere de to personene på filmen. Ifølge en polititalsmann er det en kvinne som har ringt inn og forklart at hun ble angrepet av en syklist som holdt igjen trafikken. Politet tror videoen nedenfor er knyttet til hendelsen.

Så langt har ikke politiet klart å identifisere de to. Se videoen nedenfor.

HTML EMBED