HTML EMBED

(SIDE2): Hun kastes ned på sengen og voldtas. Det er i hvert fall det bildene i videoen til Sturmgruppe, som la ut videoen og som hevder den ble filmet i 2012, ser ut til å vise. Og reaksjonene har ikke uteblitt etter at videoen med Lana Del Rey og Marilyn Manson har boblet opp via sosiale medier denne uken.

- Hva er dette? Virkelig? Vi kjemper mot voldtekt, og nå er det liksom «kult» eller «sexy» eller «kommersielt»? Hva driver vi med, dette er sykt. Kvinner verden over lider på grunn av dette, og nå skal man tjene penger på det? Hvem er dere, Lana og Marilyn, jeg må spy, kommenterer en som har sett videoen, som nå ligger på youtube.

Det skal være Eli Roth som har regissert videoen, og det er trolig den samme han henviste til da han i 2013 snakket med Larry King.

- Jeg har filmet en video med Marilyn Manson og Lana Del Rey. Den er så syk at den har vært låst inne i et hvelv i over et år», sa han den gang, skriver independent.com.

Avviser medvirkning

Det har vært snakk om at videoen ble spilt inn som del av en ny musikkvideo til en Marilyn Manson-låt, men selv nekter artisten for at han har vært med på filmen. Han er å se i en scene helt i starten, men hans representanter sier det må være klipp tatt fra en annen sammenheng.

- Manson har ikke regissert dette, ikke filmet det, og heller ikke var det en Marilyn Manson-video eller film gjort av han eller ment til bruk i en av hans musikkvideoer.

- Det må være en fan-video som bruker gamle Manson-opptak, sammen med andre opptak av Lana Del Rey, sier Kathryn Frazier til Billboard.

Klippene av Manson er hentet fra hans videoer til No Reflection og Slo-Mo-Trion, mens andre mener klippene av Lana kan være hentet fra hennes video til Pretty When You Cry.

Om ikke scenen med Lana er beskrivende nok, så blir det senere i den 2 minutter lange videoen referert til volden, ved ballonger med ordet «voldtekt» skrevet på.

Fysisk kjærllighet

Produksjonsselskapet Sturmgruppe - som tidligere har laget ting for Manson - har siden fjernet videoen, og deretter tatt ned nettsidene sine.

Lana del Rey og Eli Roth har ennå ikke kommentert videoen, men Del Rey har tidligere skapt kontrovers med sine uttalelser, som at det å dø ung er glamørst og at hun skulle ønske hun var død allerede, skriver dailymail.co.uk.

- Jeg liker fysisk kjærlighet, en hands on elsker. Hvordan kan jeg si dette uten å få for mye trøbbel? Jeg liker håndgripelig, pasjonsfylt kjærlighet. Er det ikke fysisk, er jeg ikke interessert.