(SIDE2): I mandagens episode får de siste Top Modeldeltakerne besøk av Tone Damli (25), som skal snakke med jentene om medieerfaring.

- Jeg har vært i denne bransjen i åtte år snart, og jeg har en del erfaring å dele med dem, sier den populære artisten.

Det er fire jenter igjen i Top Model, nemlig Lovise, Ine, Frida og Ingebjørg – og de skal selvsagt også få teste hvordan det er å være i media.

Se video nederst i artikkelen!

Tone er en av de personene som omtales mest i norsk media, og opplever at interessen rundt hennes person er stor.

- Media er jo sjuke i hodet sitt. De synes gjerne at alt mulig anna enn det du driver med, er interessant. De synes det er gøy å skrive om at du har vært på fest, at du har fått ny kjæreste eller hva du skal gjøre i påsken. Alt mulig anna , som du kanskje ikke vil prate om, forteller hun til jentene.

Innspillingen av Top Model fant sted i Los Angeles i sommer, før nyheten om at Tone er gravid ble kjent. Hun er sammen med Marcus Foss (31)

LES HER: TONE om babynyheten: - Jeg gleder meg

De fire jentene lurer på hvordan Tone håndterer det å lese om seg selv.

- Jeg har lest mange saker der jeg har fått riktig vondt i kroppen, sier Tone, som gir dem flere tips i hvor mye de skal dele, og hvor viktig det samtidig er å være seg selv.

Konkurranseinstinktene har også begynt å skjerpes, og i kveld avgjøres det hvem av dem som står igjen som topp tre. På fotoshooten skal jentene ta et coverbilde for Norges viktigste moteblad, Elle. Elles moteredaktør, Petra Middelthon, har ansvaret for fotoshooten og styler jentene - og når bildene skal bedømmes, er Tone med i dommerpanelet.

Top Model ser du på TV3 mandag klokken 20.30.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED
Tone i Top Model
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=ky-iRz3KQ9WyZvvCSgrTrnxIiSDWHu-msDUt3lWv1fkJ5JhnKCuG7-XkXULV2qYMW1ajYfbv5ejZ4sHNCsrsVyaIF7daHyirqt0NU9TxfwzSWf1p_DCcwi43C10q6ExnMrOfQbP6fig&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);