Gå til sidens hovedinnhold

Moteblogger solgte leiligheten sin ved hjelp av video

Med mer enn 168.000 visninger ble leiligheten på Frogner solgt for 210.000 kroner over takst.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=7oi6zjypGox6vr6wPJomSKHiFiHRZO2BCe98vocAyBkXxWtSzGg4-_pjzhDg7B6Y9pc5MLLhHUdKdy9kRWYyd2AxoVAUCxf6tuTZh7F1NyHVm6c-i1_J-KqZV6VIbM2zg5246WJAH24&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Mote-bloggeren Camilla Pihl tenkte kreativt da hun skulle legge ut leiligheten sin i Odins gate på Frogner i Oslo vest til salgs. Med litt drahjelp laget hun boligvideoen «Nye minner til salgs».

LES OGSÅ:Toppbloggeren stiller naken

Filmen ble spredd i mange sosiale mediekanaler - i tillegg til at den ble lagt ut på Finn.no. Så langt er filmen sett mer enn 168.000 ganger.


- Vi visste at boligeier Camilla Pihl ville trekke god trafikk, og fra hun la det ut på sin blogg, steg trafikken raskt. Men leiligheten har også en god beliggenhet og tiltrekker seg mange som ønsker å leve urbant og lettvint. Jeg mener at filmen greier å vise hvordan det er å leve i nettopp denne leiligheten, sier markeds - og kommunikasjonssjef Maren Synnevåg i Eie eiendomsmegling, før hun legger til:

- Responsen på denne boligen har vært enorm. En vanlig boligannonse får i snitt et sted mellom 2000 og 3000 visninger. Leiligheten i Odins gate 30 har fått 21.730 visninger på Finn, altså langt over snittet.

LES OGSÅ:- Jeg tror ikke jeg forstår hvor stort det faktisk er

Målet var ifølge Synnevåg å inspirere potensielle kjøpere til å få «godfølelsen» før visning.

Eiendomsmegler Kairon Wongraven, som selv har en rolle i filmen, var opptatt av at filmen ikke skulle være et billig triks for å få flere på visning.

LES OGSÅ:Camilla Pihl: - Mange tenker nok «oi, ikke så veldig smart, kanskje ...»

- Jeg er meget fornøyd med den stemningen vi hadde på visning, og føler at folk «kjente igjen» leiligheten fra filmen. Selger er godt fornøyd, og kjøper er også glad for å ha sikret seg en perle på Frogner, sier Wongraven.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken