Gå til sidens hovedinnhold

Se Fergie kle av seg for Slash

Se freidig og farlig video.

(SIDE2:) - Det var Fergie som kom med ideen til videoen, og jeg synes det var så kult, forteller Slash i intervjuet hos 730.no.

Black Eyed Peas-gladjentas pitch kan ha hørt slik ut:

Fergie: - Okay Slash, hør da. Først er jeg alene på motellrommet mitt, hvor jeg har bilder av deg overalt og en TV i sengen som viser deg som spiller gitar. Jeg vrir meg rundt i en g-string, står oppreist i sengen på tærne med hendene mot veggen, sitter på TV-en og slikker meg på fingrene, før jeg tar på meg en bitte liten shorts med halve rumpa utenfor, og drar på strippeklubb hvor du sitter alene. Jeg setter meg i baren på en dødssexy måte slik at du straks kommer bort. Så doper jeg deg ned i smug, tar deg med tilbake til rommet, kler av deg, binder deg og sexer deg opp, før jeg tar fram en kniv. I det jeg skal til å stikke deg, slutter videoen slik at man aldri helt vet hva som skjedde. Kult?

Slash: - Ja, dødskult!

SE DEN SEXY VIDEON TIL FERGIE OG SLASH HER!

Asbjørn Slettemark fra blant annet Pyro hos P3 var litt mindre begeistret da han hørte parets singel.

- Akk så skuffende «Beautiful Dangerous» er. Kompet er kjedelig og retningsløst, og gjør ikke noe annet enn å bygge under den liksomtøffe vokalen. Det høres ut som Disturbed som covrer Alannah Myles sin Black Velvet vel over midnatt på en bar hvor publikum er mer opptatt av å spise spareribs enn å se på bandet. For å løfte humøret bør du sjekke Fergies versjon av Heart-bangeren «Barracuda». Hør den her.

Men Sleggemark ga henne også litt kjærlighet.

- Det var nok hardt å svelge for de strengeste talibanrockerne, men godeste Fergie fra Black Eyed Peas gjorde en – bokstavelig talt god figur da hun rocket Quart-festivalen inn i solnedgangen sammen med Slash i fjor. BEP-vokkisen jokket og gned seg rundtom på scenen som en perserkatt med løpetid, og viste en stemmeprakt som kler deilig rock. I tillegg hadde Fergie tre låter på 1. plass i USA fra sin solodebut, og tre 1.-plasser i samme land fra seneste Black Eyed Peas-albumet, og slik suksess kommer alltid fra talent.

Kommentarer til denne saken