Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Nok en gang er det helg, og vi har funnet nettets beste underholdning.

Fronline er kanskje verdens mest dyptgående dokumentarserie, som overraskende nok svært få har hørt om. Du kan se alt gratis på nett.

Du skal spre virus igjen
Spre virus på en litt hyggeligere og mer utfordrende måte enn forrige uke i dette nettspillet.

Tidligere har vi lenket til et «spill» der du skal leke deg med fallende sand. I dette programmet er prinsippet litt det samme, men hensikten nå er derimot å lage et flott bilde.

England vs. Tyskland
Top Gear-menneskene har inngått en stor konkurranse mot et tysk team av bilprogramledere. Det er til å le seg skakk av! Hvem tror du vinner? Del 1, del 2 og del 3.

Det er ganske utrolig hvor mange som har laget småprogrammer som kan lage en kunstner ut av nærmest hvem som helst.

Totalt meningsløs kunnskap er utrolig festlig, og det kan være fint å skryte av. Denne nettsiden har mye.

Gamledager i bilder
Ved å se på gamle svart/hvitt-bilder får en ofte et litt galt inntrykk av fortiden. Denne siden har samlet masse spennende fargebilder fra 30-tallets USA.

Dette er bilder som virkelig leker med hodet ditt.

Stirre i timevis
Jeg er overbevist om at en kan sitte og se på denne siden i timevis.

Denne damen er et godt eksempel på at en kan klare seg ganske så godt uten ting som andre tar for gitt. Armer for eksempel...

Gjør kjemi morsomt
Husker du kjemitimene fra gode, gamle dager da du måtte sitte og se på det periodiske system? Her er det et nettsted som har gjort dette til en langt morsommere affære ved å demonstrere hvert grunnstoff med videosnutter.

Er det noe veldig viktig du skal tidlig opp for en dag, og er bekymret for at den ene vekkerklokken du har ikke gir 100% sikkerhet? Dette er en nettside som gjør om PC-en din til en vekkeklokke.

Oh, the bats...
For alle som har sett Fear and Loathing in Las Vegas vil trolige dette være et ganske festlig bilde. For alle andre vil det nok være ganske meningsløst. (Suddenly, there was a terrible roar all around us, and the sky was full of what looked like huge bats, all swooping and screeching and diving around the car, and a voice was screaming: Holy Jesus. What are these goddamn animals?)

Her kan du se enorme panoramabilder.

Få XP til å se ut som Vista
Liker du hvordan Windows Vista ser ut, men nekter å kvitte deg med XP? Vel, det er ikke noe problem!

Dette er et genialt lite nettspill hvor målet ditt er å kaste små strekmenner opp i et mål. Her er beregning viktig.

Nyhetsoppleser hater egen sending
Fox News er kanskje den mest utskjelte nyhetskanalen i verden, og det ser ikke ut til at alle som har jobbet der er like fornøyd med alt som skjer heller...

Har du hørt om Rafaël Rozendaal? Vel, det er det ikke så mange andre som har gjort heller, men han laget fantastisk merkelige nettsteder.

Du kan leke Gud
I dette nettspillet får du gleden av å kunne leke Gud - med forstørrelsesgladd. Pass på å ikke fokusere solstrålene... ;)

Vi avslutter denne uken med de fantastisk merkelige folkene i Blue Man Group.

HTML EMBED

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer i året