Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Endelig er uka slutt. Da må du bare se dette!

Hva kan en dødssyk mann med mye livsglede og erfaring, som vet han bare har et par måneder igjen å leve, lære bort til verden? Professor Randy Pausch holdt nettopp et slik foredrag som han gav navnet «Oppnå dine barndomsdrømmer», og det må være det mest inspirerende og fantastiske foredraget jeg noensinne har sett. Det varer i 75 minutter, men det er de beste investerte minuttene du har brukt på lenge.

Etter å ha sett dette foredraget, så kan denne musikkvideoen være den perfekte avrundingen.

Plagsomme internettmennesker
Når du har surfet rundt på internett en stund, og særlig lest på forum og kommentarfelt, så vil du fort se at det finnes utrolig mange plagsomme mennesker her i verden. Plagsomme internettmennesker kan primært deles opp i disse kategoriene. Hvilken er du?

Små barn liker gjerne å kle opp dukker, og det lages også en rekke spill på pc-en for dette. «The bad guy and girl dress up»-spillet er en liten motreaksjon til Barbie og vennene hennes. Her handler det om dynamitt, lårkorte skjørt og skumle masker.

Ferrari Enzo vs. McLaren F1
Normalt pleier vi å ha Top Gear-innslag i denne serien, men Fifth Gear er «the next best thing», og særlig når de setter to drømmebiler som dette opp mot hverandre.

Vet du hvordan internett egentlig begynte? Jeg er ganske sikker på at denne gjenskapingen av øyeblikket ikke stemmer, men hvordan det beskriver dagens internett er ganske på kornet.

En gammel klassiker - i ny stil
Husker du gode, gamle Pong? Super Pong er det samme, bare mye mer spennende!

Og her er en annen klassiker i ny utforming: YetiSport var en kjempesuksess, og den første utgaven gikk ut på å slå fugler uten vinger så langt du kunne. Dette spillet er samme konseptet, men du skal slå små strekmenn med en hengsel.

Enkelte bilder sprer seg i enorm fart over internett - og her er 50 av de virkelig gode.

Merkelig fenomen
Hva skjer hvis du samler alle vennene dine på en offentlig plass, og få alle til å stå helt stille - i merkelige positurer?

Visste du at det var mulig å lage en gigantisk ildkule med bare litt trykkluft og sagflis? Tro det eller ei, men dette er ikke fake.

Løft en bil med vann
Mythbusters trodde ikke dette kunne være noe annet enn falsk - helt frem til de faktisk forsøkte selv. Det går an å løfte en vanlig bil med vann!

Dette er en gammel klassiker, men disse «besvimende» geitene er bare helt fantastisk morsomme å se på.

Merkelige bilder
Bildet frat oppen av artikkelen er hentet fra denne utrolig varierte og morsomme bildeserien (ikke trykk på de små bildene, men scroll nedover for å se store versjoner).

Vi avslutter denne runden med noe av den beste redigeringsjobbe jeg har sett noen gang i «Terminator vs. Robocop vs. Predator»

HTML EMBED

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken