Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Julaftenspesial for deg som synes det er for lenge til pakkene skal åpnes

Gjennom hele jula vil vi som i fjor presentere det beste av det beste som vi har funnet på internett gjennom hele året. Veldig kjekt for deg som kjeder deg litt, eller kanskje ønsker å snike deg unna familiselskapet en liten tur...

La oss begynne denne dagens artikkel med en av de mest avslappende og utrolige videoen du har sett noen gang.

Dette fallskjermspillet er muligens en smule absurd, men fantastisk morsomt og vanedannende. «Må bare prøve én gang til, da klarer jeg en litt høyere score.».

Verdens største basseng
Det er populært å ha et eget svømmebasseng, men dette er kanskje litt større enn det som strengt tatt er nødvendig.

Det geniale med nettspill er at de ikke trenger å være så veldig kompliserte, eller har så veldig bra grafikk. I de fleste tilfeller skal de bare underholde deg i noen få minutter. Dette spillet treffer i så måte midt i blinken.

Reklame er noe som vi irriterer oss over daglig, men samtidig er det en del reklamer som rett og slett er så gode at de blir underholdning. Disse plakatene imponerer i alle fall meg.

Av og til dukker det opp nettspillkonsepter som bare er helt fantastiske. I dette spillet har de kombinert minigolf, fotball og plattformspill i ett!

Veldig mange...
Dette kalles en invasjon!

Klarer du å finne ti gnomer på ti minutter i dette spillet? Her gjelder det å ha øynene med seg.

Morsomme skilt
Det er kanskje litt slemt å spøke med, men her er det samlet 12 helt fantastiske skilt fra uteliggere som definitivt har hatt humoren i orden.

Dette nettspillet er like enkelt som det er fantastisk vanskelig og frustrerende. Du skal enkelt og greit slå ut noen klinkekuler fra et brett.

Veldig heldig - og veldig «AU!»
Dette er en gammel klassiker, men den er fortsatt like imponerende: Dette er en videosamling av noen av verdens heldigste mennesker.

Dette er et av de vanskeligste labyrint-spillene jeg har prøvd noen gang. Her må du både finne veien, og ikke minst ha ekstremt høy konsentrasjon og myke musebevegelser.

Er du klar for litt god, gammeldags dogfight med gamle propellfly? Dette fantastiske flyspillet er da trolig noe for deg.

Jeg aner ikke hva jeg kan bruke den til, men jeg vil ha en bil som dette. Jeg bare vil!

To hypergeniale spill
Det er ikke ofte jeg tenker «genialt!» når jeg spiller et spill for første gang, men dette platformspillet er helt utrolig genialt. Noe mer kan jeg egentlig ikke si om det.

Heller ikke dette spillet er tapt bak en busk. Du skal få forskjellige punkter til å lyse opp ved hjelp av litt kreativ bruk av noen laserstråler. Det er mer spennende enn det kan høres ut som.

Et godt og klart svar
Politikere er ofte helt håpløse å intervjue fordi de ofte nekter å svare på helt konkrete spørsmål. David Lynch hadde i så måte vært et friskt pust til politikerverdenen, for et mer ærlig og åpenhjertig svar enn dette skal du lete lenge etter.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildeserien av ekstreme nærbilder.

Vi avslutter med en liten audition fra bulgarsk Idol der en sanger verken kan synge eller uttale ord i særlig grad. Det er ikke en heldig kombinasjon når du velger en Mariah Carey-sang.

HTML EMBED
Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene