Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Selv på 1. mai gir vi deg nettets beste underholdning!

Vi begynner denne helgen med et lite fysikkspill igjen: Alt du skal gjøre er å flytte en rød stjerne ned til bunnen av et tårn som det står på ved å fjerne hver enkelt bit. Veldig enkelt – og til dels utrolig vanskelig.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller på Twitter: @mBlaker

Vennskap mellom mann og kvinne?
Kan menn og kvinner bare være venner? I denne videoen får du gode ”tips” til å holde et vennskapsforhold bare vennlig. h

Personlig er jeg veldig lite glad i blanke PC-skjermer fordi de reflekterer altfor mye av det som er rundt deg. Men nå er det en leser som mener at det i alle fall finnes én kjempefin ting med disse skjermene, og det er hvis du bruker det i kombinasjon med denne nettsiden, da blir den nemlig til et speil.

Hadde du ikke blitt flau?
Er Twitter egentlig en spesielt god idé? Her kan du se hvordan Twitter hadde vært hvis det hadde vært virkeligheten.

Jeg visste at cheerleaders-opptredener ofte har en seksuell undertone, men dette gikk kanskje litt i lengste laget?

Sette ting i perspektiv
Store tall kan ofte høres imponerende ut, men dette er den beste videoen jeg har sett noen gang som har klart å sette store tall inn i et forståelig perspektiv.

Death Metal-mennesker er ofte veldig tøffe folk, men de blir nesten som uskyldige små barn når dette skjer. Det mest imponerende er kanskje likevel at han klarer å fortsette å synge...

Ekle nys
Pollensesongen er i gang, og jeg er en av de heldige som for tiden ikke synes det er så veldig spennende. Forhåpentligvis så ser jeg ikke ut som dette når jeg nyser.

Disse ti bildene bør du ikke se på om du har lyst til å sove godt i natt – i alle fall ikke det siste.

To ikoniske verdener møter hverandre
Introduksjonen til MacGyver må være den mest ikoniske starten på noen TV-serie noen gang. Men hvordan blir det hvis en forsøker å lage det samme ut av Star Wars?

Det er lenge siden vi har hatt et skikkelig pek-og-klikk-spill i denne spalten, så her kan du prøve deg på Reincarnation.

Ikke gjør sånn
Det er riktignok en langhelg dette, men det er ingen grunn til å drikke seg så snydens som denne mannen.

Det er kanskje litt tidlig, eller sent, men humoren rundt svineinfluensa har begynt å dukke opp for lengst.

Rap om merkelig produkt
Normalt er jeg ikke spesielt begeistret for type TV-shop-reklamer, men denne var ganske så festlig – og produktet var jo genialt!

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på de små bildene, men scroll nedover for store versjoner).

Super coverversjon
Vi avslutter denne uken med en video litt utenom det vanlige, med en coverversjon av verdens beste 80-tallslåt, nemlig The Final Countdown.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

HTML EMBED

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken