Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Helgen er over oss, og her er nettets beste nettunderholdning!

Vi begynner denne uken med ei dame som gjør ting som umulig kan være bra for kroppen.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Skyt løs
Det er lenge siden vi har sett gode spill som Time Crisis og lignende, men nå har det endelig dukket opp et godt alternativ på nett der du spiller spesialsoldat som skyter slemme terrorister.

Vektorkunst en kunstform som går ut på å sette seg ned med programmer som Adobe Illustrator eller Photoshop og tegne tegninger basert på såkalte vektorlinjer og fargelegge dette. Alle som har benyttet seg av pen tool vet at dette er en svært omfattende jobb, og her kan du se 20 eksempler fra en svært dyktig type - som bruker rundt en måned per bilde.

De aller hotteste
Maxim har kåret de 100 heiteste damene i verden, og det er i grunn en ganske behagelig greie å klikke seg gjennom.

Vector Menace er det snodigste tower defense-spillet jeg har vært borti så langt.

The Cockster
Top Gear har vært litt fraværende i denne spalten en stund, men det er på tide å dra frem en gammel, men strålende test, nemlig den av Porche Cayman - eller Cockster som Jeremy liker å kalle den.

For en stund tilbake hadde vi bilde av det som kanskje var tidenes beste gravstein. Dette må derimot være den mest motbydelige.

Politi over grensen
Den siste tiden har det vært en rekke eksempler på politi som kanskje går en smule over streken når de treffer på folk. Jeg lurer fortsatt på hvorfor denne pastoren ble utsatt for elektrosjokk.

Et annet eksempel er denne idioten på flukt som virkelig får gjennomgå etter at han har overgitt seg.

Lyst på nytt yrke?
Har du det som skal til for å drive en gård? I Farm Mania får du muligheten til å prøve å få en klassisk gård til å gå rundt. Sett av litt tid....

Du trodde kanskje Forrest Gump var dyktig i bordtennis, men denne pingvinen er helt fantastisk!

Skyt løs enda mer
Zombie-spill har en tendens til å fungere, selv om de er utrolig teite. Og hvis du virkelig ønsker et intenst drep-så-mange-zombier-som-overhode-mulig-før-du-dør-spill, da skal du ikke lete lenger.

TV og spill får ofte skylden for voldsepisoder, men det finnes også en del ganske bekymringsfulle bøker.

Sinnsyke bilder
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne absurde samlingen av bilder.

Det er mye snakk om at det blir spilt mye på sex i musikkindustrien, og Eurovision som for tiden foregår for fullt er vel et godt eksempel, men det er sjelden en ser noe som er så åpenbart som i denne franske musikkvideoen.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

HTML EMBED

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe