Gå til sidens hovedinnhold

Se hva vi fant på internett

Vi har ikke glemt det denne uken heller!

NB! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Vi begynner denne uken med en herlig samling av fantasidyr.

Føler du at du har en liten Beethoven inni deg? På denne siden kan du forsøke deg på å lage din egen «sang» på en svært enkelt og genial måte.

Denne norske rappen basert på Kongo-saken har gått meg hus forbi, og om den er politisk ukorrekt skal studentene bak ha skryt for hva de har fått til!

Denne parodien på CSI fikk meg også til å trekke på smilebåndet, men den krever muligens litt matteforståelse for å forstå alt.

På nett har det oppstått en egen religion rundt å gjøre Chuck Norris til en super super superhelt, og vi har tidligere vært inne på både «faktasider» om hans utrolige bedrifter, og en parodi med Lars Monsen. Og nå ser det jammen meg ut til at noen prøver seg med Petter Northug også. På denne siden finner du 30 Northug-fakta, inkludert: «En gang Northug spurtet, gikk det så fort at det bare var skyggen som sto igjen og slang dritt.»

Jeg aner strengt tatt ikke hva dette er, men om du drar det opp på en storskjerm på vorspielet i kveld , så garanterer jeg latter!

Hvor god er du med dynamitt? Vis dine egenskaper i dette spillet .

Denne er høyst sannsynlig falsk, men noen lastebilsjåfører hadde vært gale nok til å gjøre dette. (Vel, det kan se ut som vi tok feil, denne skal faktisk være ekte!)

Det er en stund siden vi har hatt en Spotify-lenke her, og denne gangen tenkte jeg å legge med en herlig pianosang for et øyeblikk der du har behov for å koble av i noen minutter. (Wimp har stengt kontoen min, så en alternativ lenke der har vi dessverre ikke.)

Jeg har en viss følelse av at denne damen ble en smule overrasket over dette frieriet . Men ærlig talt jenter: Er det mulig å si nei i en slik situasjon, selv om man egentlig ikke vil gifte seg?

Hva er det Japan og alle deres syyyyke TV-show ?

Av en eller annen snodig grunn så er det fascinerende å spille spill der målet er å spre virus så mye som mulig. Legg så inn noen zombier, og du har et av nettets mest populære spill .

Jeg er ikke helt sikker på om jeg ser poenget, men det er vel nettopp det som er poenget med kunst ?

Stakkars lille hamster er alt jeg har å si.

Vi avslutter med en av de aller beste videoene jeg har sett på lang tid, med en mann som virkelig klarer å utnytte det noe spesielle fenomenet Chat Roulette.

HTML EMBED

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken