Gå til sidens hovedinnhold

Se og le med BBC og Side3

Så morsomt kan januar være.

HTML EMBED

«THE INBETWEENERS»: «Det er mange veier til Rom», bokstavelig talt, noe Will McKenzie viser når han skal kjøpe alkohol til gjengen.

Sammen med Side3 gjør BBC januar om til humormåned. Hver dag kan du se et nytt klipp her på side3.no som bør få deg til å trekke på smilebåndet.

Øverst i artikkelen kan du se et klipp fra en av Storbritannias morsomste humorserier, nemlig «The Inbetweeners». Serien følger tenåringsgutten Will Mckenzie og hans venner, som er minimalt over grensen til utskuddene på skolen. Serien har vært nominert til en rekke priser og vant blant annet prisen for beste sitcom på British Comedy Award i 2010. Med en rating på 8,5 på IMDB er det en humorserie som er absolutt verdt å få med seg!

I januar introduserer BBC et knippe nye komedieserier til BBC Enterainment, «The Home of British Awkward Comedy», og hver dag kl. 22.00 kan du se fantastisk morsomme, kleine, britiske serier. De er rare disse britene, men morsomme. Det skal de ha.

Men ikke nok med det ...

Du kan også vinne en eksentrisk firestjerners weekendtur til London ved å stemme på hvilket av sju klipp du liker best.

Du kan stemme på din favoritt her

Premien er en reise tur/retur London for to personer, tre netter på firestjerners hotell, middag, en «QI-quiz»-omvisning gjennom London og til slutt en tur på toppen av Millenniumdomen.

Mer moro

Hvilke britiske komedier synes du er best?

Tips oss gjerne med lenker i kommentarfeltet under, så føyer vi det inn i sakene fremover.

Her er noen andre klipp fra serien og trailer til filmen basert på serien som kom ut i 2011.

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken