Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk ut lillesøster!

Den assosierte Kardashian-søsteren Kendall Jenner traff blink.

(SIDE2): Hvitt dominerte den røde løperen på Amerikan Music Awards.

Den ene etter den andre stjernen troppet opp på den røde løper iført helvhitt antrekk.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Fra Miley til Christina Aguilera alle under American Music Awards var det den hvitt som helt klart var det mest populære valget.

Miley ankom showet i en krisp helhvit drakt der buksen var kroppet til midt på leggen og med en dressjakke over. Popstjernen droppet bh-en men gjorde inntrykk i et kult og avslappet antrekk.

Kendall Jenner, Kardashianfamiliens modell- og motealibi - er som regel den i familien som har best peiling på trend. Hun var for anledningen lekkert antrukket i en hvit minikjole med cut-outs og et strassbelagt bryst parti.

Den vakre 18-åringen hadde håret bak ørene og røde lepper som ga et dramatisk utrykk.

Nichole Richie trakk allikevell det lengste strået på AMAs med en nydelig gulvlang kreasjon fra Emilio Pucci og sko fra Casadei.

Hvitt er en av vinterens viktigste farger, som Side2 har skrevet før. Og det var tydelig at stjernene hadde fått dette med seg i går.

Sjekk hvordan du kan style vinterhvitt her:

HTML EMBED
Vinterhvitt
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=5J3gTWs7r7afKfmHBdAG4BiJo43Kk2vVfJdCPUV6LQht7eDzfW5LNdaviTNK5WTS96TDKpCSzT3EkN2BrgmbJThHf6MAT_sRxf79Ef1PjdvvL9P_P-Bv9g&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
Mønstermiks
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Fr6WdxqACf7upl56LsgYSrZORqpjmt8bVMzxQ07lapX3TEUw7kmCsH--m8WmU5cAj_PIoQ7-mc61O8GMOYrv_uyCBhNXIa_0OeQg5UyFAmWFua_TNbU-YUypSUDgSNXzVOTy3QtZo7w&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kommentarer til denne saken