(SIDE2:) Det er litt kopistenes tid på norske kinoer i helgen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ikke bare får du Jack Black som i «Be Kind, Rewind» som lager «visjonære nyversjoner av gamle filmer» sammen med sine venner i videosjappa og med uanste konsekvenser...

SE VIDEO AV BE KIND REWIND HER(artikkelen fortsetter under vinduet)

229652

...du får også se nok en parodifilm fra amerikanerne. Denne gangene er det superheltene som får gjennomgå i «Superhero Movie».

SE VIDEO AV SUPERHERO MOVIE

229651

For en del år tilbake sjokkerte Michael Haneke med filmen «Funny Games». Filmen er en berettelse om en familie som drar for å tilbringe en rolig tid ved sommerhuset sitt. Men de får ubudne gjester, og det blir snart klart for familien at de ikke akter å gå igjen. Filmen vakte oppsikt for sitt portrett av vold du nærmest aldri ser. Nå har Haneke laget en engelsktalende kopi av sin franske film.

SE VIDEO AV FUNNY GAMES

229684

Gus van Sant er tilbake igjen, denne gang med en film fra det unge skatermiljøet. «Paranoid Park» handler om en ung gutt som blir innblandet i en kriminell handling og dilemmaet han opplever om hvordan han skal takle det.

Det blir familiedrama av både små og store dimensjoner når Laura Linney og Philip Seymour Hoffman som søskenpar begynner å grave i sin families kompliserte fortid. Filmen fikk mye oppmerksomhet under årets Oscar-galla og sørget for å gi Laura Linney en Oscar-nominasjon.

SE VIDEO AV INNEN FAMILIEN (THE SAVAGES)

229650

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!