Gå til sidens hovedinnhold

Ukens groveste spøk?

Statsoverhodet ble muse stille ...

HTML EMBED

Den serbiske statsministeren Ivica Dacic var forberedt på å gi TV-seerne et innblikk i politikken forleden, men det ble Dacic som skulle få det mest overraskende innsynet.

I det som må være ukens groveste spøk, gjenskapte den unge, kvinnelige reporteren det berømte «beverøyeblikket» til Sharon Stone i filmen «Basic Instinct».

Mens Dacic snakket om politikken på Balkan, krysset reporteren i miniskjørt bena fra den ene til den andre siden, og avslørte at undertøyet var blitt liggende igjen i garderoben.

Det var strengt tatt ikke den serbiske statsministeren Ivica Dacic som eksponerte seg på TV, men det er likevel han som nå blir eksponert.

Det hele var naturligvis et stunt med skjult kamera. Videoen som ble publisert på YouTube 29. januar eksploderer nå på nett, og har i skrivende stund allerede snaut tre millioner visninger.

Det er det serbiske TV-programmet «Nemoguca Misija» - som kan oversettes til «Umulig oppdrag» - som står bak stuntet. Ifølge avisen Daily Mail diskuterer produsentene av showet hva som vil gjøre statsministeren mest flau.

Hvor flau Dacic blir, er det vanskelig å avgjøre, men at han blir en smule satt ut, er det ikke tvil om. Han klarer selvsagt ikke å holde blikket, ei heller å skjule et lite glis... Du kan se stuntet i videoen i toppen av artikkelen.

Og her er inspirasjonen, med Sharon Stone i hovedrollen:

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken