Gå til sidens hovedinnhold

VIF best på nett

Vålerenga har Tippeligaens beste nettside, mens NTFs jury har gitt Moss prisen for beste nettside i Adeccoligaen.

En jury bestående av Rune Nøstvik (redaksjonssjef, nye medier, NRK), Knut Espen Svegaarden (sportsjournalist, VG), Silje Johannessen (leder, NISO) og Camilla Grund (medierådgiver interaktive medier, Carat) kåret lørdag ettermiddag Vålerengas hjemmesider til å være de beste i Tippeligaen.

Viking kom på 2.plass og Stabæk fikk 3.plass.

Juryens begrunnelse

Dette er en oversiktlig og profesjonell side som har lagt vekt på egen skribent, god bildebruk og utstrakt bruk av web-TV. Klubben kan bli flinkere med hyppigheten av nyhetsoppdateringer, men totalt sett er dette den beste nettsiden i Tippeligaen.

Vålerenga fikk også ros for å være banebrytende ved å streame forskjellige hendelser direkte på nett, slik som cupkampen mot FF Lillehammer og pressekonferansen når Kjetil Rekdal trakk seg som hovedtrener.

Stolt mediesjef

Mediesjef Bjørn Olsen var naturlig nok både glad og stolt etter overrekkelsen.

- Dette har vi jobbet hardt for, og har hele tiden hatt trua på det vi har holdt på med, selv om det har vært noe kritikk i starten, sier han til vif.no.

Skryt til Moss

Om nettsiden til Moss skriver juryen:

"Dette er en side med en klar klubbprofil, hyppige nyhetsoppdateringer og en omfattende meny med et godt tilbud til supportere som vil gå grundig til verks for å bli kjent med klubbens historie. Bildebruken kan bli bedre".

Vinnerene fikk diplom og kamerautstyr fra NTFs samarbeidspartner Video 4.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping