Gå til sidens hovedinnhold

VIF II vant 6-1i serieåpningen

VOLDSLØKKA (vif.no): VIF2 - Averøykam 6-1 (5-0). Glenn Roberts laget både 1-0 og 2-0 på tre minutter, mens Rune Lange sto bak det tredje målet, Andre Muri det fjerde og Jørgen Jalland det femte. Mohammed Fellah var først frampå i 2.omgang med 6-0. VIF dominerte denne 2.divisjonskampen totalt.

Tabell og resultater.

SISTE: Laget mot Averøykameratene.
Bolthof - Carlsen, Muri, Horn, Nouri - Strømnes, Fellah, Jalland (Brix 45 min), Berre (Mathisen 74 min) - Roberts (Obeng 67 min). Lange. Benken: Vikskjold, Singh, Brix, Obeng, Mathisen, Pape. Mendy og Haidar.
Kampstart , Voldsløkka 18.00

Billettpriser:
Voksen: 60,-
Barn: 30,-
Medlemmer av Klanen med sesongkort på Ullevaal: Gratis

Ti A-lagspillere er tatt ut i troppen: Øyvind Bolthof, André Muri, Jørgen Horn, Jørgen Jalland, Morten Berre, Mohammed Fellah, Glenn Roberts, Steinar Strømnes, Rune Lange og Kristian Brix.

- De som ikke startet A-kampen trenger kamptrening, i tillegg spilles kampen på gress slik at underlaget passer alle, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

- Vi går som alltid for seier. Vi tar ingenting for gitt, men vi vet at vi er kapable til å slå de fleste på hjemmebane

Averøykameratene er tidligere Vålerenga-spiller Magne Hoseths barndomsklubb og rykket opp fra tredjedivisjon etter fjorårssesongen. Holter er usikker på mandagens motstander.

- Det er vel et par av brødrene til Magne Hoseth som spiller der. Ellers vet vi ikke så mye om laget annet enn at de er nyopprykka.

Ønsker mange poeng tidlig
I fjor var Vålerengas andrelag involvert i nedrykkstriden og var avhengige av andres resultater i serieavslutningen. Det ønsker ikke Holter å oppleve igjen.

- Det ideelle hadde vært og fått med oss en del poeng i starten av sesongen slik at vi får litt avstand til bunnstriden før det tøffeste programmet starter. Det blir mange kamper i perioder. Det er enklere å få med en del A-spillere nå enn senere i sesongen når kampprogrammet er tett. Vi vil helst slippe å måtte toppe laget mot slutten av sesongen for å holde plassen.

- Vi har et mål om å ta flest mulig poeng, men samtidig er det viktigste at vi holder plassen.

Fremtidens Vålerenga
I fjor briljerte Mohammed Fellah, Glenn Roberts og Jørgen Horn i 2. divisjon. For VIF-supporterne som var tilstedet var derfor ingen overraskelse at unggutta markerte seg på A-laget i vinter. Møter du opp på Voldsløkka i år har du sjansen til å få en forsmak på fremtidens Vålerenga.

- Rekruttkampene er en fin mulighet til å se de unge fremadstormende gutta sammen med mer garva A-lagspillere. Vi oppfordrer alle som har anledning til å ta seg en tur til Voldsløkka og setter pris på all støtte vi kan få. Noen av hjemmekampene i fjor var godt besøkt og vi håper at det kommer litt folk også denne sesongen, sier Holter.

Fjorårets comeback-sesong i 2. divisjon ble innledet på Valle Hovins kunstgress fordi Voldsløkka var stengt. Nye regler krever nå at lagene skal ha samme hjemmebane hele sesongen. Morgendagens kamp spilles derfor på Voldsløkkas naturgress.

- Vi håper at underlaget er i en sånn forfatning at vi kan spille litt. Vi har vært heldig med været i det siste og kommunen rapporterer om en ok bane, avslutter Holter.

Averøykameratene – stiftet 1951
Hjemmebane: Bruhagen stadion
Drakter: Vertikalstripet rød og hvit trøye, hvit bukse
Nettside: www.ak-fotball.no
Supportere: Bedehusbenken
Trener: Flaco
Tabellplassering siste fem sesonger:
2002 (3. div): 1 - 2003 (2. div): 13 - 2004 (3. div): 3 - 2005 (3. div): 2 - 2006 (3. div): 1

Avgang 2007: Vegard Ohrvik (KBK), Thomas Sørvik (Lagt opp), Ole Jørund Bullgård (Studier Trondheim), John Ivar Vorpbukt (Studier Trondheim), Robert Tidemandsen (Lagt opp), Øystein Røsand (Lagt opp), Torkild Røsand (Lagt opp/pause?)

Tilgang 2007: Bjørnar Bugge (KBK), Asbjørn Strand (Eide), Jøran Sandøy (Dahle), Rune Sundsøy (Dahle), Bjørn Tore Hoset (Comeback), Lars Øksenvåg (Tilbake fra utlån i Strindheim), Henrik Arntsen (Comeback), Marius Røsand (Egen juniorstall), Daniel Kjeldnes (Egen juniorstall), Chris Folland (Egen juniorstall), Daniel Pedersen (Egen juniorstall), Jo Mathias Smenes (Egen juniorstall)

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen