Gå til sidens hovedinnhold

VIF og Lyn lager nett-TV for Aftenposten

Vålerenga og FC Lyn Oslo skal denne sesongen produsere eksklusivt innhold til Aftenpostens nett-tv fra klubbenes hjemmekamper på Ullevaal stadion.

Vålerenga, FC Lyn Oslo og Aftenposten har inngått et historisk samarbeid som sikrer Aftenposten Interaktiv bilderettigheter fra klubbenes garderober og restriktive soner i forbindelse med klubbenes hjemmekamper på Ullevaal stadion denne sesongen.

Ekslusive bilder

Klubbenes tv-kanaler vil fortsette å produsere reportasjer i forbindelse med kampene, men Aftenposten Interaktiv vil ha en egen direktesending på Aftenposten TV med varighet på 20 minutter. Sendingene starter to minutter etter at dommeren blåser for full tid.

Klubbenes tv-kanaler, henholdsvis VIF TV og Lyn TV, vil produsere innslagene, og fokus vil ligge på eksklusive bilder fra garderobeområdet og intervjuer med spillere, trenere, profiler og kjendiser rundt klubbene.

Historisk avtale

Avtalen er historisk fordi det er første gang i Norge at en profesjonell medieaktør kjøper bilder fra en klubbs tv-kanal.

- En naturlig og spennende videreutvikling av klubb-tv-konseptene, sier mediesjef i Vålerenga Bjørn Olsen til vif.no.

Allerede førstkommende mandag i forbindelse med Lyns kamp mot Sandefjord, går første sending av stabelen. Programledere er Tor Milde og Joachim Westher Andersen, og de har med seg spillere, trenere og andre spennende gjester.

- Spennende samarbeid

- Dette er spennende for alle Lyn-supportere, og alle brukere av Aftenposten TV fordi man får se eksklusive bilder fra garderoben umiddelbart etter at kampen er slutt. Dette er bilder som normalt kun er tilgjengelig på klubbenes egne tv-kanaler, og som Aftenposten Interaktiv nå har kjøpt bruksrett til, sier mediesjef Joachim Westher Andersen i FC Lyn.

CIK Media er produsenter av både VIF TV og Lyn TV.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot