Gå til sidens hovedinnhold

VIF søker etter bøssebærere

Vålerenga Fotball søker 20 bøssebærere til årets tv-aksjon. Vi ønsker 20 personer som skal representere klubben vår på Ullevaal Stadion på søndag før Kampen om Oslo.

Bøssebærerne skal møte opp på Rådhuset kl 15.00 og får utdelt bøsser og informasjon.
Alle som har mulighet til å delta vil få 2 billetter til kampen. Har du mulighet til å delta ta kontakt med kari@vif.no for videre informasjon.

TV-aksjonen "Sammen for barn" inviterer det norske folk til å bli en viktig bidragsyter i den globale kampen mot hiv og aids. Barn skal slippe å kjempe alene.

Årets TV-aksjon er tildelt UNICEF Norge. Aksjonen gjennomføres i samarbeid med Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité og Right To Play. Inntektene går til barn berørt av hiv og aids i ulike deler av verden. Vålerenga støtter aksjonen aktivt. Klikk videre og meld deg på "lenka". Vil du bli bøssebærer ringer du 02025.

Torsdag i forrige uke gikk Vålerenga aktivt ut med sitt bidrag til "lenka". Flere av klubbens spillere bidro til å promotere TV-aksjonen i bybildet i Oslo.

- Noe er større en Vålerenga og Lyn til sammen, sier Freddy dos Santos og oppfordrer alle som har muligheten til å melde seg som bøssebærere.

Det gjør du ved å ringe 02025 og melder deg på!

Årets TV-aksjon skal lage verdens lengste virtuelle lenke. Gjennom lenka vil vi vise at vi står sammen for barn berørt av hiv/aids.

Slik melder du deg på lenka

Bruk mobilen din til å melde deg på. Du kan også melde deg på direkte fra lenka .

Ta et bilde av deg selv -gjerne med hendene strukket ut, som om du står og holder andre i hendene. Send bildet som en MMS- melding til 2080. Husk å skrive ordet "lenka" i emnefeltet/ tekstfeltet. Du vil like etter motta en SMS fra oss med ditt brukernavn og passord. Bruk dette til å logge deg på lenka. Da er du i gang!

Slik bruker du lenka

Lenka er mer enn bare å se bilder av mennesker som står sammen for barn!
Skriv kodeordet "lenka" og send bildet ditt til 2080 Foreldreinformasjon og UNICEFs personvernpolicy Barn, hiv og aids Det er nå det nytter Lenka er din mulighet til å vise at du står sammen for barn. Her kan du sende inn ditt bilde og stå sammen med andre som også vil vise at barn berørt av hiv og aids skal slippe å kjempe alene!

Send inn bilde og meld deg på lenka

Det første du må gjøre er å melde deg på lenka. Få en venn til å ta et bilde av deg og send det til 2080 med kodeordet "lenke". Så er du i gang! Tjenesten koster kr 15,- og pengene går uavkortet til TV-aksjonen.

For å bli godkjent medlem er du avhengig av å gå til lenka for å registrere deg. Når du sender inn ditt bilde får du en SMS av oss tilbake til deg. Der ligger brukernavn og passord (Brukernavn = ditt mobilnummer). Gå til lenka og tast inn brukernavn og passord så får du tilgang til dine innstillinger. Her kan du endre på bilde og annen informasjon.

Lær mer om hvordan du melder deg på.Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?