Gå til sidens hovedinnhold

VIF TV live fra Bislett søndag

VALLHALL (vif.no): Søndagens Royal League-kamp mellom Vålerenga og Elfsborg på Bislett vil bli sendt live på VIF TV. Det er andre gangen kanalen sender en hel kamp på web-tv. Sendingen starter 15:45.

- Vi ønsker å være ledende på live-stream blant toppklubbene i Norge. Vi kommer til å bruke denne kampen som en test av nytt produksjonsutstyr for web-stream, sier daglig leder i CIK Media, Olav Mellingsæter, til vif.no. VIF TV er et samarbeidsprosjekt mellom CIK og Vålerenga fotball.

Sendingen starter 15 minutter før kampstart. Kommentatorer blir Arild Rønsen og Lasse A. Vangstein.

Sist VIF TV sendte en hel kamp live var fra 2.runde-kampen i NM mellom Lillehammer og Vålerenga. 50.000 logget seg på kanalen for å se kampen den gangen.

- Vi sleit med et å håndtere så mange samtidige brukere sist, men denne gangen skal ha god kapasitet til å ta oss av trafikken, sier Mellingsæter. Som legger til at fotballkamper live på web er en utfordrende oppgave, men at VIF TV ønsker å benytte den best tilgjengelige teknologien for slike sendinger.
Mye nytt skal testes denne gangen, men akkurat denne kampen er perfekt for en slik tester. Det blir en enkel produksjon, sier Mellingsæter.

VIF TV legger opp til en flerkamera-produksjon.

VIF TV har hatt stor suksess med sine produkter og livesendinger det første året. Rekdals avgang som VIF-trener ble overført live direkte fra pressekonferansen på Valle, og ble sett av flere tusen på nettet. Totalt 37.500 seere var inne iløpet av samme ettermiddag/kveld.

Nettsiden til Vålerenga ble nylig kåret til beste nettsiden i Tippeligaen av en jury nedsatt av Norsk Toppfotball. En av grunnen til at Vålerenga stakk av med trofeet var nettopp satsingen på web-tv.

- Det har vært et spennende år hvor vi har gjort mye nytt og høstet mange erfaringer, sier mediesjef Bjørn Olsen i Vålerenga fotball til vif.no.

- Vålerenga fotball har som mål å posisjonere seg som innholdsleverandør til ulike kommunikasjonsplattformer. Web-TV er en av dem, sier Olsen.

Kampstart søndag er 16.00.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem