Gå til sidens hovedinnhold

- Viktig å teste ut laget

Norge får god motstand i Uruguay og Ukraina i oppkjøringen til VM-kvalifiseringen. Det mener landslagssjef Åge Hareide.

Norge skal møte Uruguay i privatlandskamp på Ullevaal Stadion 28. mai 2008, mens Ukraina blir motstander på bortebane 19. november.

Montenegro neste

Allerede 26. mars skal landslaget i aksjon mot Montenegro på bortebane, før laget fra Sør-Amerika venter på Ullevaal.

- Uruguay er en motstander som har deltatt i VM-sluttspill, de spilte play off mot Australia sist og er blant de beste lagene i Sør-Amerika. For oss er dette en veldig god treningsmotstander på dette tidspunktet, sier landslagssjef Åge Hareide.

Proffene med

- Dette er nest siste kamp før starten på VM-kvalifiseringen mot Island, og derfor ønsker jeg å få satt laget. Premier League-sesongen er over, og vi får med proffene våre ute, samtidig som den hjemmelige serien er i gang. Forhåpentligvis kjører vi med laget som vi kjører med i september, sier Hareide.

- God matching

Hareide er fornøyd med at Norge møter Ukraina på bortebane etter at høstens tre VM-kvalifiseringskamper er ferdigspilt. Landslagssjefen er opptatt av å møte best mulig motstand mellom VM-kvalifiseringskampene.

- For oss er det viktig å holde laget i gang til neste sommer, og vi har ikke respondert godt i privatlandskamper mot antatt svakere motstandere. Vi får topp motstand i både Ukraina og Tyskland, og det er viktig at vi presterer, slik at vi får testet ut laget vårt, sier Hareide.

Norges Fotballforbund har også avtalt en privatlandskamp mot Ukraina på hjemmebane, men datoen for denne kampen er ennå ikke fastsatt.

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong