Gå til sidens hovedinnhold

Vil du betale 2459 kr per måned for bredbånd?

Get lanserer skikkelig raskt bredbånd.

Telenors annonsering mandag om at de nå er i ferd med å rulle ut VDSL-teknologi til hele landet, blekner totalt i forhold til de hastighetene kabelselskapet Get nå ruller ut.

- Med denne lanseringen vil forskjellene mellom de som har Get, og kan få ekte superbredbånd, og de som kun kan få ADSL eller VDSL øke. De nye hastighetene vil være tilgjengelig i de første områdene allerede fra i dag, og i løpet av våren vil alle kunder knyttet til Gets nye digital-tv og bredbåndsnett ha tilgang, sier Gunnar Evensen administrerende direktør i Get i en pressemelding.

Og det er ikke småtteri Get nå vil til sine kunder: Selskapet snakker om hastigheter på opp til 200 Mbps - åtte ganger raskere enn det Telenor regner med at flesteparten av deres kommende VDSL-kunder vil oppnå.

Les også: Alle vil ikke få Telenors «superbredbånd»

- Lanseringen er en viktig milepel for norske bredbåndskunder, og viser at politikernes målsetting om Superbredbånd nå blir nådd for alle som har ”Get i veggen”, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Helt gratis blir derimot ikke moroa. Om du ønsker den raskeste hastigheten på 200/10 Mbps, så må du ut med 2459 kroner per måned. Om du klarer deg med 100/10 Mbps, så slipper du unna med «bare» 1459 per måned.

I dette markedet har ikke Get spesielt mange konkurrenter, men fiberaktøren Lyse kan også tilby 200 Mbps - men da i begge retninger. For det tar selskapet 3490 kroner i måneden. Konkurrenten Canal Digital tilbyr opp til 100/2,5 Mbps, og de tar 1447 kroner per måned for den hastigheten.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken